Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganul a recunoscut faptul că a consumat substanțe interzise. „M-am lepădat și sunt mai bine”

Tzanca Uraganul a recunoscut faptul că a consumat substanțe interzise. „M-am lepădat și sunt mai bine”

GALERIE FOTO (2)

Tzanca Uraganul a fost prezent în podcastul lui Damian Drăghici unde a recunoscut faptul că a consumat substanțe interzise. Artistul a făcut mărturisiri despre perioada în care consuma droguri și despre starea de anxietate prin care a trecut. Acum artistul declară că s-a lăsat și se simte mai bine ca niciodată.

Tzanca Uraganul a recunoscut că a consumat substanțe interzise

Tzanca Uraganul i-a acceptat invitația lui Damian Drăghici de a veni la podcastul lui și de a face declarații exclusive despre viața sa, perioadele grele prin care a trecut și despre lucrurile bune care i s-au întâmplat. Artistul a recunoscut faptul că a consumat substanțe interzise o perioadă de timp.

Tzanca Uraganul a declarat că de un an și jumătate este un om „curat”. Artistul a povestit că a mers la mănăstire pentru a se ruga să se lase de acest obicei ilegal și a promis în fața unei icoane făcătoare de minuni că de acum în colo nu se va mai atinge de droguri.

De un an și jumătate nu am mai pus mâna pe niciun fel de substanțe. Am promis la Fecioara Maria, la Mânăstirea Ghighiu, de la Ploiești, e lângă mine acolo. Și m-am dus acolo, este o icoană făcătoare de minuni de 400 de ani și vin oameni din toată țara. Am promis acolo cu mâna pe icoană că nu mai fac așa ceva, în afară că beau și eu, asta e altă treabă. Nu mai fac niciodată, am greșit și eu în trecut și am promis că nu mai fac niciodată și m-am lepădat și sunt mult mai bine din toate punctele de vedere.„, a declarat Tzanca Uraganul.

Tzancă Uraganul, perioadă de anxietate severă

Tzancă Uraganul a recunoscut că s-a confruntat și cu anxietate severă pe care a reușit să o învingă și să o vindece. Acesta a mărturisit că deși nu îi lipsea absolut nimic și familia sa era bine, el avea stăro de cădere psihică. Tzancă Uraganul a povestit că a apelat la specialiști și și-a făcut nenunărate analize pentru a afla ce diagnostic are. Acum, artistul este bine și viața sa este într-un punct excepțional.

Da, anxietatea a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. Nu-mi lipsea absolut nimic, nu aveam nicio problemă, la mine în familie totul era ok, toată lumea era sănătoasă. Îmi făceam fel și fel de analize, nu știam ce să mai fac. Eram perfect din toate punctele de vedere, dar aveam o cădere psihică de la oboseală, de la tot. Nu plângeam, că nu prea plâng de fel, dar eram foarte rău.„, a mai spus Tzancă Uraganul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: