Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganu așteaptă cel de-al treilea copil. Marymar este însărcinată

Tzanca Uraganu așteaptă cel de-al treilea copil. Marymar este însărcinată

GALERIE FOTO (4) Tzanca Uraganu așteaptă cel de-al treilea copil

Tzanca Uraganu așteaptă cel de-al treilea copil. Artistul este în culmea fericirii. Manelistul va deveni tată pentru a treia oară. Iubita sa, Marymar este însărcintă, iar vestea cea mare a fost dată chiar de manelist.

Tzanca Uraganu așteaptă cel de-al treilea copil. Marymar este însărcinată

Tzancă Uraganu va deveni tată pentru a treia oară. Artistul trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Marymar, iar relația celor doi devine din ce în ce mai serioasă. Recent, manelistul le-a dat fanilor săi o veste surprinzătoare. Tzancă va deveni tată pentru a doua oară, după ce a aflat că Marymar este gravidă. Vestea cea mare a fost dată chiar de cântăreț, fiind extrem de fericit. Andrei Velicu, pe numele său real, a dezvăluit în cadrul unei intervenții telefonice la un post de televiziune, că el și actuala lui iubită, urmează să devină părinți peste doar câteva luni.

Am o fetiță care va avea parte de tatăl ei toată viața, am și un băiat care va avea parte de tatăl lui toată viața și va fi crescut cum este mai bine și mai frumos, cât pot eu de bine.Și fata și băiatul și copilul pe care o să îl am cu Marymar, pentru că este însărcinată și eu îmi asum și asta este, așa e viața. Sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știu să țin copiii aproape și o să aibă parte de tată”, a dezvăluit Tzancă Uraganu la un post de televiziune.

Tzanca Uraganu, în plin scandal cu Mădălina Miu

Tzanca Uraganu se află în plin scandal cu cea de-a doua soție, Mădălina Miu. Se pare că bruneta refuză să îi acorde divortul artistului dacă nu îi dă o sumă mare de bani. „Divorțul pe care îl depusese unde era? Dacă ai depus divorț de ce mă cauți când eu sunt altă femeie? Nu mă interesează la ce spera, pentru mine nu mai există acest capitol din niciun punct de vedere și îmi doresc foarte mult acest divorț. Am fost în luna mai și am programat la notariat să putem să obținem acest divorț. Din câte am înțeles este nevoie de două semnături. Una acum și una peste o lună. Pe 20 iunie eram așteptați amândoi. În luna mai, la prima semnătură, a zis vrea 20 de mii, am crezut că e o glumă. Iar cu o zi înainte de a doua semnătură a zis că vrea 100 de mii de euro că altfel nu se prezintă nicăieri”, a declarat artistul într-o emisiune TV.

Lambada este femeia care i-a dăruit doi copii manelistului. Prima soție a lui Tzancă Uraganu a născut în urmă cu câteva luni un băiețel sănătos. De asemenea, blondina mai are o fetiță, Uraganița, cu artistul. Deși are o relație cu Marymar, Lambada locuiește în continuare în casa lui Tzancă Urgananu.Fiul cântărețului se numește Zlatea Andrea și a înregistrat la naștere 3,620 de grame.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: