Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganu, internat de urgență într-un spital din Germania. Care este starea de sănătate a manelistului

Tzanca Uraganu, internat de urgență într-un spital din Germania. Care este starea de sănătate a manelistului

GALERIE FOTO (2) Tzanca Uraganu, internat de urgență într-un spital din Germania.

Tzanca Uraganu, internat de urgență într-un spital din Germania. În aceste momente, starea de sănătate a manelistului nu e deloc una bună. Tzanca ar fi fost transferat la un spital din Germania, după ce ar fi fost bătut crunt de mai mulți indivizi.

Tzanca Uraganu, internat de urgență într-un spital din Germania. Care este starea de sănătate a manelistului

Tzanca Uraganu, internat de urgență într-un spital din Germania. Fanii manelistul au rămas șocați după ce au aflat că acesta se află la spital, iar stare sa de sănătate nu era una bună. Inițial s-a zvonit că  Tzanca Uraganu ar fi în comă, într-un spital din Germania, dar fratele său, Miraj Tsunami a declarat că artistul se simte mai bine și urmează să fie externat. Surse din anturajul artistului susțin că acesta ar fi fost bătut noaptea trecută de mai mulți indivizi. Conform sursei de mai sus, familia ar fi confirmat că manelistul se află în stare gravă la un spital din Germania.

Se pare că agresorii sunt chiar cumnații săi, frații Lambadei. Foștii cumnați au venit din Anglia în Germania, unde Tzancă se afla împreună cu iubita lui, Alina Marymar, și l-ar fi bătut cu telescoapele pe cântăreț.Agresorii au fost mascați, dar Alina și-a dat seama că e vorba despre foștii cumnați, atunci când i-a tras fulatul de pe față unuia dintre ei.

Marymar, iubita manelistului nu a scăpat nici ea de furia agresorilor. Bruneta a fost lobbită cu pumnii în încăierarea de duminică seara. Din fericire, aceasta nu a avut nevoie să ajungă la spital. ”Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a spus Miraj Tzunami, fratele lui Tzancă Uraganu la Antena Stars.  Scandalul ar fi pornit după ce pe internet au apărut mai multe clipuri video cu Lambada într-o baltă de sânge, după ce artistul a bătut-o. Aceasta se afla întinsă pe jos, după ce Tzancă aa agresat-o.

Mama Lambadei, avertisment pentru Tzancă Uraganu

Mama Lambadei, fosta parteneră a artistului, a făcut un live cu puțin timp înainte ca Tzancă Uraganu să fie bătut. Femeia a vrut să dea de înțeles că lucrurile nu vor rămâne așa, după ce și-a văzut fiica într-o baltă de sânge. ”Să-și bage mințile în cap. Să o trimită pe fata mea acasă, să nu o mai țină sugrumată și bătută, că să fiu a dracu că de nu voi ajunge la Capitală la București… (…) Să luați măsura pentru că fata mea că e bătută, o ține în lanțuri și bătută. Atât am avut să vă spun”, a spus mama Lambadei.

Lambada

Conform spuselor lui Miraj, fosții cumnați l-ar fi urmărit,ori au acționat la pont,pentru că acesta a fost pus la pământ  în timp ce proba o nouă mașină. ”A fost în Franța a cântat, apoi a plecat să cânte în Germania la un club. S-a plimbat pe acolo și a probat o mașină, își făcea un selfie, din câte știu eu, și în momentul ăla s-a trezit cu patru indivizi lângă el. L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da. A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc. „, a mai spus Miraj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: