Redactia.ro
Home » Știri » Ucraina, atacată de încă o ţară! Cine se alătură Rusiei pe front. Occidentul, pus în alertă, să trimită şi mai multe arme!

Ucraina, atacată de încă o ţară! Cine se alătură Rusiei pe front. Occidentul, pus în alertă, să trimită şi mai multe arme!

Ce spune Aleksandr Lukaşenko după întâlnirea cu Vladimir Putin! ”Dacă vom vedea o activare NATO, armata rusă va ajunge în 24 de ore în Belarus”

Din nefericire, războiul din Ucraina, în loc să se apropie de final, ar putea deveni chiar mai acerb! Încă o ţară şi-a exprimat intenţia de a se alătura Rusiei pe front. Nici nu este greu de ghicit cine: Belarus.

Alexander Lukașenko n-a exclus varianta ca armata lui să-i atace pe ucraineni de la vest.

Belarus vrea să „elibereze” Vestul Ucrainei

Pe 11 iunie, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că Belarus a crescut numărul forțelor armate dispuse în zona frontierei la 7 batalioane. Belarus a implicat, de asemenea, unități ale trupelor interne ale Ministerului Afacerilor Interne în protejarea frontierei cu Ucraina.

În același timp, pe 7 iunie, Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că Belarus a decis să crească numărul forțelor armate la 80.000 de persoane.

Pentru a-şi justifica eventuala acţiune, Alexander Lukașenko a folosit aceeaşi retorică şi propagandă precum Kremlinul: că vor să „elibereze” Vestul Ucrainei.

„Ei (Occidentul) nu au abandonat încă obiectivul de a alinia frontul, astfel încât acesta să treacă de la Smolensk-Pskov, Smolensk-Briansk-Kursk și de acolo la Rostov. Ei trebuie să alinieze frontul. Și noi suntem ca un fel de balcon de o mie de kilometri, care trebuie tăiat”, este de părere Lukașenko.

Belarus achiziţionează rachete S-400 și Iskander rusești

Lukașenko a dat în continuare vina pe Occident. „Vor veni din Ucraina de Vest sau din altă parte. Poate că va trebui să luptăm pentru Ucraina de Vest, ca să nu fie tăiată. Pentru că asta este moarte pentru noi, nu numai pentru ucraineni. Procese teribile sunt în desfășurare„, a spus preşedintele autoproclamat.

Exercițiile militare ale bieloruşilor la granița cu Ucraina și țările occidentale vor continua. În plus, Alexander Lukașenko a făcut o serie de declarații tulburătoare despre crearea unui comandament operațional pentru trupe la granița cu Ucraina, achiziționarea de S-400 și Iskander rusești, și chiar crearea unei ”miliții a poporului.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: