Redactia.ro
Home » Știri » Ultima oră! Doi oameni au fost împușcați pe o stradă din Constanța

Ultima oră! Doi oameni au fost împușcați pe o stradă din Constanța

Doi oameni au fost împușcați pe o stradă din Constanța

Incident șocant în Constanța. Doi oameni au fost împușcați în plină stradă, iar din primele informații se pare că ar fi vorba despre o reglare de conturi între interlopi. Victimele au fost transportate la spital, iar suspectul a fost prins la scurt timp după ce s-au anunțat autoritățile. 

Ultima ora! Doi oameni au fost împușcați pe o stradă din Constanța

Polițiștii secției 2 din Constanța au intervenit marți seara, în zona cafenelei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, după ce a fost făcut un apel la 112 unde s-a anunțat că doi oameni au fost împușcați în plină stradă. Conform România.tv, ar fi vorba despre un bărbat, iar evenimentul ar fi, de fapt, o răfuială între interlopi. La scurt timp, suspectul a fost identificat și condus de autorități la secție pentru audieri. „În cursul acestei zile, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale”, a transmis IPJ Constanţa.

Cei doi bărbați au fost împușcați cu un pistol cu bile, fiind transportați la spital. Amândoi sunt în afara oricărui pericol. Mai mult, autoritățile au întocmit un dosar penal pentru a afla circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Clanurile mafiote din Constanța

Mai multe clanuri interlope conduc din umbră județul Constanța. Profitând de toleranța legilor, clanurile interlope au făcut un loc al traficanților de droguri, proxeneți, prostituate. Primii mari interlopi care și-au făcut prezența în Constanța au fost Ismail, Isar, alias Săceanu și Nuredin Beinur, prietenul lui Nicu Gheara. Cei doi și-au început activitatea în 1990, cu jocuri de noroc, cu ajutorul cărora câștigau sume imense de bani.  Gruparea a stăpânit încă din anii ‘90, cartierul Piața Chiliei. Unul dintre cele mai cunoscute incidente în care a fost implicat clanul Săceanu, a fost în mai 2011. La acea perioadă, polițiștii au fost  nevoiți să blocheze efectiv două cartiere din Constanța din cauza interlopilor care se înarmaseră și se pregăteau de luptă. În 2014, Săceanu a murit pe patul de spital, la vârsta de 66 de ani, după o luptă grea cu cancerul. Un scandal armonios a avut loc și la spital, unde rudele i-au furat trupul pentru a fi înmormântat în aceeași zi, așa cum cere tradiția musulmană.

Un alt cap al lumii interlope este Nuredin Beinul, fiul lui Nicu Gheară. În 2010, Beinur a fost pus sub acuzația de șantaj, evaziunea fiscală și delapidare. Clanurile rivale din Constanța Spaniolii și Frații și-au rezolvate problemele în stradă, cu arme albe, topoare și bâte. Frații Vasea a terorizat Constanța ani la rând. Între clanul Vasea și gruparea Spaniolu au avut loc mai multe reglări de conturi. Mai mulți membri ai clanului Vaseau au fost condamnați la închisoare. În ultimii ani, în Constanța nu au mai avut loc incidente grave create de interlopi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: