Redactia.ro
Home » Știri » Unul dintre cei mai de temuți interlopi din România a fost prins. ”Împăratul” a fost ridicat de polițiști în timp ce urma să dea o nouă lovitură

Unul dintre cei mai de temuți interlopi din România a fost prins. ”Împăratul” a fost ridicat de polițiști în timp ce urma să dea o nouă lovitură

Unul dintre cei mai de temuți interlopi din România a fost prins

”Împăratul”, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România a fost reținut de polițiști, după ce a fost prins în momentul în care urma să dea o lovitură. Acesta vindea droguri de mare risc în Capitală.  Uțu Rohozneanu a fost prins împreună cu alți doi bărbați, în timp ce se pregăteau să vândă droguri de mare risc consumatorilor din București.

Unul dintre cei mai de temuți interlopi din România a fost prins. ”Împăratul” a fost ridicat de polițiști în timp ce urma să dea o nouă lovitură

”Împăratul”, pe numele său real Uțu Rohozneanu a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, împreună cu alte două persoane, chiar în momentul în care urma să dea o lovitură. Conform Spynews.ro, toate cele trei persoane sunt acuzate de trafic de droguri de mare risc, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile. Drogurile urmau să fie vândute către consumatorii din București.

Astfel, procurorii DIICOR și polițiștii de la Crima Organizată au desfășurat un flagrant în cursul zilei de duminică, după ce unul dintre cei trei inculpați a vândut către ceilalți doi, 2.479 de comprimate MDMA, acestea fiind găsite ulterior în mașina „Împăratului”. Conform sursei de mai sus, acesta nu ar fi acționat doar în România, ci și în Spania, unde este cercetat pentru trafic de droguri. Mai mult, acesta ar fi încercat să vândă o cantitate mare de marijuana cu ajutorul fratelui său, iar în acest caz, autoritățile spaniole au confiscat 355 de kilograme de marijuana.

Cine este Uțu Rohozneanu

Uțu Rohozneanu conduce cel mai puternic clan interlop din Arad, în palmaresul căruia există multe conflicte la Timișoara. Se pare că acesta trebuia să facă închisoare până în anul 2024, fiind condamnat pentru infracțiuni cu violență și trafic internațional de droguri de mare risc.

Împăratul a fost eliberat condiționat, în august 2019, după opt ani de pușcărie, dar se pare că eliberarea sa nu a durat prea mult. În timpul unei petreci organizate la un restaurant din Timișoara, acesta a declanșat o stare de neliniște după ce și-a făcut apariția fiind înconjurat de gărzile sale de corp. Clienții restaurantului au stat cu frică ca nu cumva să se declanșeze un conflict, care să le pună viața în pericol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: