Redactia.ro
Home » Știri » Ultimă oră: Papa Francisc a ajuns din nou la spital

Ultimă oră: Papa Francisc a ajuns din nou la spital

Ce reguli are Papa Francisc pentru propria înmormântare? Suveranul nu vrea să fie pus pe catafalc

Papa Francisc a ajuns din nou la spital! Iată detaliile!

Papa Francisc a ajuns din nou la spital

În urma unei noi internări la spital, Papa Francisc, în vârstă de 87 de ani, nu a putut ține discursul săptămânal de miercuri, delegând această responsabilitate unui consilier din cadrul Vaticanului, din cauza stării sale de sănătate. Suveranul Pontif, care a avut recent unele probleme de sănătate, inclusiv o gripă ușoară, a fost nevoit să anuleze întâlnirile planificate pentru sâmbătă și luni.

Despre starea sa de sănătate, Papa Francisc a menționat că se simte încă puțin răcit și a transmis credincioșilor că va fi înlocuit în ceea ce privește discursul despre invidie și lăudăroșenie, două dintre cele șapte păcate de moarte. Cu toate acestea, în ciuda acestor probleme de sănătate, Papa Francisc a reușit să se adreseze mulțimii din Piața Sfântul Petru duminică, pentru a transmite Angelus.

Papa Francisc a ținut să adreseze câteva cuvinte credincioșilor

În ciuda stării sale de sănătate, la sfârșitul audienței, Papa Francisc a ținut să adreseze câteva cuvinte credincioșilor, vorbind despre diverse conflicte din întreaga lume, inclusiv cele din Ucraina, Israel și teritoriile palestiniene, precum și despre atacurile recente împotriva unor biserici și moschei din Burkina Faso.

După încheierea audienței generale, Papa Francisc s-a deplasat la Spitalul Gemelli  „pentru câteva analize”, apoi s-a întors la Vatican, notează Mediafax.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: