Redactia.ro
Home » Monden » Ultima oră! Reacția lui Victor Slav după ce a aflat de bătaia luată de mama copilului lui

Ultima oră! Reacția lui Victor Slav după ce a aflat de bătaia luată de mama copilului lui

GALERIE FOTO (6) Reacția lui Victor Slav după ce a aflat de bătaia luată de mama copilului lui

Scandalurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi l-au determinat pe Victor Slav, fostul soț al acesteia să o ia pe Sofia acasă la el. Fostul prezentator Tv încearcă să își țină fetița departe de situația creată de fosta sa soție și actualul ei iubit.

Ultima oră! Reacția lui Victor Slav după ce a aflat de bătaia luată de mama copilului lui

Bianca Drăgușanu nu scapă de probleme! Blondina a fost surprinsă în cursul zilei de joi într-o stare șocantă. Potrivit presei, aceasta ar fi fost bătută de iubitul ei, Alex Bodi. Vedeta avea viața plină de vânătăi și abia se mai ținea pe picior.

Se pare că acest lucru l-a determinat pe Victor SLav, fostul soț al Biancăi să o ia pe Sofia la el acasă, pentru a o proteja de situația în care se află mama ei. După ce a aflat că mama fetiței sale ar fi fost agresată fizic, Victor a decis ca pentru o perioadă, micuța Sofia să rămână la el.

Acesta a publicat o imagine pe contul său de Instagram, în care apare alături de fiica sa. Cu toate că Bianca trece printr-o perioadă dificilă, Sofia pare fericită că se află în preajma tatălui său care va face tot posibilul să ca Sofia să nu fie afectată de tensiunile provocate între cuplul Drăgușanca-Bodi.

Victor Slav si Sofia

Bianca Drăgușanu apariție șocantă

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă joi de către paparazzi Cancan.ro într-o stare critică. Blondina ar fi fost agresată de iubitul său, Alex Bodi, iar întregul eveniment ar fi durat cinci ore, timp în care vedeta ar fi fost supusă unor violențe puternice.

În imagini se poate vedea cum Bianca abia se mai ținea pe picioare, fiind ajutată chiar de iubitul său afacerist să ajungă în casă. De asemenea, se poate observa vânătaia de la ochiul drept, semn că loviturile au lăsat urme adânci pe chipul acesteia. La scurt timp după incident, Bianca și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că va vorbi despre acest eveniment absolut terifiant din viața ei și că va spune tot adevărul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: