Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep dezvăluie detalii șocante despre scandalul de dopaj: „A fost cel mai mare șoc când am văzut că documentul vine din România”

Simona Halep dezvăluie detalii șocante despre scandalul de dopaj: „A fost cel mai mare șoc când am văzut că documentul vine din România”

ULTIMĂ ORĂ: Simona Halep dezvăluie detalii șocante despre scandalul de dopaj: „A fost cel mai mare șoc când am văzut că documentul vine din România”

Simona Halep, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume, a fost invitată în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3 CNN, unde a făcut dezvăluiri uluitoare legate de scandalul de dopaj care a marcat cariera sa în ultimii ani. Cu câteva săptămâni înainte de revenirea sa pe terenul de tenis la Miami Open, Halep a discutat deschis cu Mihai Gâdea despre experiența sa și despre șocul pe care l-a trăit când a descoperit că documentul care a condus la suspendarea sa a venit din România. Iată detaliile!

Simona Halep dezvăluie detalii șocante despre scandalul de dopaj

În deschiderea emisiunii, Simona Halep a vorbit despre sprijinul pe care l-a primit de-a lungul carierei sale din partea familiei și despre sacrificiile făcute pentru a ajunge în vârful tenisului mondial. Ea a subliniat că, deși cariera sa a implicat renunțarea la multe aspecte ale vieții personale, aceste sacrificii nu au fost percepute ca atare pentru că a iubit întotdeauna ceea ce a făcut și a avut sprijinul necondiționat al familiei.

În cadrul discuției, Simona Halep a vorbit și despre momentele speciale din cariera sa, amintindu-și de susținerea pe care a primit-o din partea fanilor români la turneele internaționale și de modul în care aceștia au făcut atmosfera în favoarea ei în timpul meciurilor. Totuși, focusul a fost pus pe momentul șocant când a realizat că documentul care a condus la suspendarea sa provine din România.

„Aveam senzația că nu pot dovedi pentru că era un sistem care nu voia să ajungă la adevăr. Dar nu mi-am pierdut speranța. Când am văzut toate mesajele oamenilor de pe social media am început să sper și am zis că voi dovedi! Am crezut în adevăr.

Când mi-am făcut echipa le-am spus: Cereți toate camerele video, cu cine am fost, cu cine am stat. Să vedem dacă s-a întâmplat ceva!” Acesta este primul gând, că cineva mi-ar face rău. Nu credeam în răutate, dar am cerut să facem tot ce se poate pentru a vedea de unde vine problema. Așa a fost primul gând, că cineva voia să îmi facă rău

Când m-am dus la Academie am spus că voi crede total în oamenii cu care lucrez. Așa a fost mereu. Când îți angajezi oameni să lucreze cu tine nu trebuie să ai îndoieli. Așa s-a întâmplat și acum. Am discutat că trebuie să îmi schimb suplimentele pentru că aveau prea mult zahăr. Când mi-au recomandat acest supliment am întrebat dacă sunt sigure și testate. Eu toată viața mea am fost stresată cu acest lucru. Niciodată nu m-am gândit că pot trece printr-o asemenea nedreptate. Când le-am luat din nou, am mai întrebat o dată. Mai mult nu puteam să fac. Poate ar fi trebuit, dar niciun sportiv nu merge singur la laborator”, a spus Halep.

A urmat o întrebarea din partea lui Mihai Gâdea: „A fost accident, neglijență sau mână criminală?”.

Replica Simonei Halep a fost:

„Neglijență din partea echipei pentru că nu au verificat, dar și o întâmplare, un ghinion. Nu avea ce să caute acea substanță în suplimentul respectiv. Din câte am înțeles, când se face acest produs, când se amestecă, e posibil să fi rămas ceva dinainte. Sunt convinsă că nu au făcut-o cu rea intenție. Toți cei de la Academie și-au asumat, au semnat niște formulare în care au recunoscut că este vina lor. Toată lumea a știut înaintea primului meu interogatoriu”.

Simona Halep: „A fost cel mai mare șoc când am văzut că documentul vine din România”

Halep a explicat că, în timpul unei audieri la Lausanne, fratele său i-a atras atenția că documentul este redactat în limba română. Acest lucru a fost o surpriză totală pentru ea, deoarece s-a confruntat cu suspiciuni legate de procedurile antidoping efectuate în România. Descoperirea a fost un șoc major pentru Halep, care a exprimat dezamăgirea sa și sentimentul de trădare față de sistemul care trebuia să o protejeze. Sângele testat în România nu a fost ținut în condițiile optime, motiv pentru care rezultatul a fost eronat.

„A fost cel mai mare șoc când am văzut că documentul vine din România”.

Mai mult, Halep a vorbit despre procesul de investigație și despre faptul că echipa sa a solicitat toate camerele video și alte dovezi pentru a-și susține nevinovăția. Ea a adăugat că, deși a fost o neglijență din partea echipei sale că nu s-au verificat mai atent suplimentele administrate, nu crede că a existat o intenție criminală în acest sens.

Astfel, dezvăluirile lui Simona Halep în această emisiune au adus lumină asupra unui moment crucial din cariera sa și au subliniat importanța unei investigații corecte și transparente în cazurile de dopaj din tenisul mondial. Revenirea ei pe terenul de tenis la Miami Open este așteptată cu mare interes, iar fanii sunt alături de ea în această perioadă dificilă.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: