Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele imagini cu olandezul care a ucis-o pe Adriana, înainte de a părăsi România

Ultimele imagini cu olandezul care a ucis-o pe Adriana, înainte de a părăsi România

GALERIE FOTO (2)

Olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fetița de 11 din Dîmbovița, a fost surprins pe camerele de supraveghere sâmbătă, în jurul orei 14:23, pe aeroportul din Otopeni.

Bărbatul se pregătea să părăsească România.

sursa foto: romaniatv.net

Johannes Visscher, de 47 de ani, fusese pus oficial sub acuzare de autoritățile române pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, în cazul crimei din Dâmboviţa.

Luni după-amiază, olandezul a fost găsit mort, după ce ar fi intrat cu autoturismul într-un TIR pe o șosea din Olanda. Din primele informații, reiese că bărbatul s-a sinucis.

Poliția olandeză a crezut inițial că este vorba despre un accident. Ulterior s-a aflat că de fapt a fost un act de sinucidere. Impactul a fost atât de puternic încât, autocamionul s-a răsturnat.

Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la un asemenea gest.

A fost condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric

Fosta logodnică a individului susține că acesta a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală.

Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracţiunile sexuale de care a fost găsit vinovat individul. A adăugat însă că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relaţie, lucru care a făcut-o să pună capăt relaţiei.

„Eu am o fiică care nu este a lui şi care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta am pus capăt relaţiei. Trebuia să ne căsătorim în 2011”, a explicat fosta logodnică.

Poliţiştii şi procurorii se contrazic în dosarul crimei din Dâmboviţa

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat marți că la toate activitățile derulate de polițiști în dosarul morții Adrianei a fost prezent un procuror.

Pe de altă parte, Bogdan Licu a spus că la discuția cu olandezul nu a fost prezent un anchetator, potrivit Digi24.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat luni că, atunci când autoritățile l-au contactat pe olandez, bărbatul era deja în Amsterdam. Individul ar fi recunoscut că a fost în Dâmbovița ca turist.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: