Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul drum al Gabrielei Luncă. Doamna muzicii lăutărești va fi înmormântată alături de soțul ei FOTO

Ultimul drum al Gabrielei Luncă. Doamna muzicii lăutărești va fi înmormântată alături de soțul ei FOTO

GALERIE FOTO (10) Ultimul drum al Gabrielei Luncă.

Ultimul drum Gabrielei Luncă. Interpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani, lăsându-și familia și apropiații îndurerați. Gabi Luncă a fost considerată una dintre cele mai talentate artiste de muzică pentru petrecere. Doamna muzicii lăutărești a fost condusă pe ultimul drum de lăutari și muzică de jale.

Ultimul drum Gabrielei Luncă. Doamna muzicii lăutărești va fi înmormântată alături de soțul ei FOTO

Gabi Luncă, doamna muzicii lăutărești va fi înmormântată lângă soțul ei. Vestea că marea artistă s-a stins din viață, a îndurerat întreaga țară. Gabi Luncă era internată în spital în stare gravă, după ce s-a infectat cu noul COVID19. În acestea momente, celebra artistă este condusă pe ultimul drum și urmează să fie înmormântată la cimitirul Dămăroaia, alături de soțul ei, Ion Onoriu. Gabi Lunca a plecat dintre noi în urmă cu cinci zile, membrii familiei organizând un priveghi-comemorare la Romexpo, pentru a le oferi fanilor, ocazia de a-și lua rămas-bun de la doamna muzicii lăutărești.

Gabi Luncă este condusă pe ultimul drum cu alai de lăutrau, care interpretează muzică de jale la căpătâiul regretatei artiste. Familia, prietenii, rudele, dar și câțiva dintre cei care au ascultat-o de-a lungul anilor o plâng pe drumul spre cimitirul Dămăroaia. Trupul neînsuflețit al artistei se află într-o mașină mortuară, condusă de rudele acesteia. Alături de aceasta mai sunt alte câteva de mașini în care se află copiii acestea, extrem de afectați. Mașina s-a oprit în fața casei sale, unde va avea loc o slujbă. Fiicele regretatei artiste sunt îndurerate, sprijinindu-se una pe cealaltă în aceste momente cumplite.

Tatăl lor, Ion Onoriu a fost înmormântat în cimitirul din Străulești, dar fetele au dorit să-i îndeplinească ultima dorință a mamei lor, astfel că au deshumat trupul artistului pentru a fi înmormântat aici. Familia lui Gabi Luncă a mai făcut un popas în drumul spre cimitir, pentru ca un pastor să citească câteva rugăciuni pentru sufletul acesteia. Pentru că și-au dorit ca înmormântarea mamei sale să fie un eveniment privat, acestea au pus paznici la poarta cimitirului, pentru ca presa să nu aibă acces.

Băiatul lui Gabi Luncă a refuzat să vină la înmormântarea mamei sale

Fiul artistei, Emnauel Onoriu refuză să meargă la înmormântarea mamrei sale. Conform unor pastori, acesta ar fi infectat cu noul coronavirus, în timp ce alții susțin că Emanuel este o persoană sensibilă preferând să rămână acasă și să urmărească ceremonialul pe Internet. Gabi Lunca a pierdut lupta cu viața pe 2 aprilie, la vârsta de 83 de ani, după ce a fost infectată cu COVID19.

Saveta Bogdan a fost cea care a confirmat cumplita veste, urmată de Rebeca, fiica artistei. ”Lumea artistică din România a mai pierdut încă o stea. Marea interpreta de muzica lautareasca Gabi Luncă, ne-a părăsit în această seară! Dumnezeu sa o odihnească în pace!”, a scris Saveta Bogdan pe Facebook. Imediat, Rebeca Onoriu a postat și ea un mesaj pe Facebook, anunțând moartea mamei sale. ”După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreuna Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viata întreagă! O să ne revedem...”, a scris și fiica lui Gabi Luncă pe Facebook.