Redactia.ro
Home » Monden » Ultimul mesaj al Andreei Marin din telefon. Vedeta a făcut publică și ultima poză

Ultimul mesaj al Andreei Marin din telefon. Vedeta a făcut publică și ultima poză

Andreea Marin, ultimul mesaj din telefon

Andreea Marin a dezvăluit ultimul său mesaj pe care l-a primit și, totodată, ”Zâna Surprizelor” nu s-a sfiit să arate și ultima poză din telefon. Iar asta nu este tot, prezentatoarea a mărturisit și care este ultima sa căutare pe Google.

Ultimul mesaj al Andreei Marin din telefon. Vedeta a făcut publică și ultima poză

Andreea Marin este una dintre vedetele din România care vorbește deschis despre viața personală. Nu se sfiește să răspundă chiar și celor mai incomode întrebări ale jurnaliștilor. De curând, ”Zâna Surprizelor” a dezvăluit care este ultimul său mesaj din telefon, dar și ultima poză. Totodată, a mărturisit și ce a căutat ultima oară pe Google.

Ultima poză din telefonul Andreei Marin este cu câinele său lup, Rocky. Fotografia a primit-o de la o persoană care i-a trimis și ultimul mesaj, de altfel, legat tot Rocky.

”Ultima poza, uitati. Este lupușorul nostru și am primit poza asta ca urmare a ultimului mesaj: <<A venit cățelul acasă, îți trimit și o poză>>”, a dezvăluit Andreea Marin în emisiunea ”Hai cu fetele” de la Prima TV.

Ce a căutat Andreea Marin ultima oară pe Google

Andreea Marin a spus că este interesată de știri. Drept urmare, vedeta a arătat că a citit știrile, ultima oară, pe Google.”Eu cam asta caut, știrile. Vreau să fiu la curent”, a mai mărturisit prezentatoarea.

Andreea Marin, despre bărbații din viața ei

Andreea Marin a fost o femeie curtată, de-a lungul timpului. A avut mai multe relații și a trecut prin două divorțuri, de Ștefan Bănică Jr. și turcul Tuncay Ozturk. Ea crede că unii dintre bărbații cu care a fost împreună au perceput-o precum o ”femeie de carieră”.

”Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”,  a mărturisit Andreea Marin într-un interviu.

Andreea Marin a mai precizat că într-o relație se implică foarte mult și nu se ferește să-și arate sentimentele. De altfel, ea este de părere că trebuie să aibă și lucruri de învățat de la partenerul ei. În prezent, formează de aproape patru ani un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea, dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu.Sunt lucruri de bun-simţ, care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională. Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva.

De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o comunicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a mai adăugat Andreea Marin.