Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul mesaj al lui Valer Dorneanu în funcţia de şef al CCR. Incredibil ce a putut declara despre presă – VIDEO

Ultimul mesaj al lui Valer Dorneanu în funcţia de şef al CCR. Incredibil ce a putut declara despre presă – VIDEO

Valer Dorneanu

Valer Dorneanu și-a încheiat mandatul de judecător și de președinte al Curții Constituționale vineri, 10 iunie. Cu această ocazie, el a transmis un mesaj.

„Doresc, cu această ocazie, să vă mulţumesc pentru respectul şi pentru buna noastră colaborare, care m-au onorat şi bucurat în cei 6 ani, ca preşedinte al Curţii. Cu sinceritate, îmi exprim aprecierea pentru semnificativa contribuţie în prezentarea cu obiectivitate a activităţii Curţii Constituţionale, în comuna misiune de a informa corect şi cu celeritate societatea.”, a declarat Valer Dorneanu.

Le-a mulțumit jurnaliștilor

Fostul președinte al Curții Constituționale le-a mulțumit și jurnaliștilor, într-un comunicat.

„Presa este un plămân prin care respiră o naţiune», minunate cuvinte ce aparţin marelui Arghezi, care redau cu fidelitate rolul şi importanţa jurnalismului autentic. Activitatea Dumneavoastră se identifică cu uşurinţă cu această definiţie, prin dăruirea şi abnegaţia în exercitarea acestei nobile profesii. Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de alese sentimente de preţuire, alături de expresia înaltei mele consideraţii.”, a transmis Valer Dorneanu.

La scurt timp, un jurnalist Libertatea l-a sunat pentru a-i lua reacții suplimentare. „Am o rugăminte. De la ora 11.30 trebuia să predau totul pe aici, cu declarații, cu tot felul de chestiuni și capul îmi este… Îmi este absolut imposibil. Întrebați pe altul”, a spus Dorneanu, care a închis telefonul.

Înregistrat fără să știe după ce a sunat un jurnalist din greșeală

După 10 minute, Dorneanu a apelat din greșeală numărul jurnalistului, fără să realizeze acest lucru. Se pare că în biroul său a avut loc un dialog în care Valer Dorneanu s-a supărat pe o angajată care îi atrăgea atenția că el trebuie să semneze niște documente, scrie Libertatea.

„Vă semnez, să le ia naiba, vi le semnez aici, acum”, a spus Valer Dornean. După un schimb rapid de replici, angajata respectivă i-a atras atenția că ar putea avea probleme cu presa, care l-ar putea lua la întrebări. „Să mă pupe, să mă pupe în fund presa, că am destule necazuri” a fost răspunsul lui Valer Dorneanu.

AUDIO poate fi ascultat pe Libertatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: