Redactia.ro
Home » Homepage » Ultimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba fostei lui iubite: „Îți cer să…”

Ultimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba fostei lui iubite: „Îți cer să…”

GALERIE FOTO (2) Ultimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba fostei lui iubite: „Îți cer să...”

Iată care ar fi fost ultimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba, cel care și-a ucis băiețelul de un an și apoi s-a sinucis, fostei lui iubite. Ce i-arfi spus acesta.

Ultimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba fostei lui iubite: „Îți cer să…”

Chiar și acum, întreaga comunitate este șocată de gestul tânărului din Alba. Cel care a putut să își ucidă băiețelul care abia împlinise un an și apoi s-a spânzurat și el. El și fosta lui iubită, mama copilului, s-au despărțit în octombrie anul trecut, iar tânăra își găsise deja pe altcineva. La căpătâiul copilului au venit ea și bărbatul cu care aceasta trăia de câteva luni. Preotul care a oficiat slujba abia a găsit cuvinte să îi poată spună tinerei ceva.

„Nu am vorbit, doar am strâns-o de mână într-un gest de solidaritate, i-am spus Dumnezeu să-l odihnească, să te întărească. Nu găsesc cuvinte și nici nu vreau să fac pe oportunistul, să arăt că știu eu ce să îi spun, pentru că sufletul ei este destul de marcat”, a povestit preotul, potrivit Antena 3 CNN.

Foto: preluare ziarulunirea.ro

Iată mesajul pe care criminalul i l-ar fi transmis fostei lui iubite.

„Bine. Iubito, nimeni nu te va putea înlocui vreodată, te iubesc și îți mulțumesc că m-ai iubit și schimbat. Înțeleg că ești mai fericită cu Thomas și respect asta. Îți cer să anulezi pensia alimentară ca să pot să îmi refac viața și să-mi reconstruiesc o familie pe care să o iubesc și să mă iubească. E tot ce mi-am dorit!” ar fi scris acesta, a transmis Antena 3 CNN.

Intervenția polițiștilor în acest caz cumplit a fost coordonată de doi agenți de la ordine publică. Unul dintre aceștia, debutant. În mod normal, pentru o astfel de operațiune, se cere sprijin de la județ și se trimit mascații de la trupele speciale, cu un negociator, a relatat Antena 3 CNN.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: