Redactia.ro
Home » Sport » Uluitor! Un fotbalist, la un pas să fie asasinat de fosta soție

Uluitor! Un fotbalist, la un pas să fie asasinat de fosta soție

asasinat, Emre Asik, fotbalist turc

Fosta soție a lui Emre Asik, un cunoscut fotbalist turc a plătit 1 milion de euro unui asasin pentru a scăpa de el.

Potrivit jurnaliștilor de la Hurriyet Daily News, Yagmur Asik a încercat să-și asasineze fostul soțul. Femeia i-a plătit unui asasin profesionist 10 milioane milioane de lire turcesti, echivalentul a 1,3 milioane de dolari, pentru a duce la bun sfârșit treaba. I-ar fi cerut ca apoi să și îngroape corpul pentru a nu fi găsit. Emre Asik a avut noroc și a scăpat, după ce asasinul l-a căutat și i-a povestit totul. Ceea ce este absolut uluitor, femeia nu era la prima tentativă. Yagmur Asik i-a cerut actualului iubit să-l omoare pe Emre, dar acesta a refuzat.

„Am avut o aventură cu Yagmur. Se gândea doar să moștenească averea lui Emre Asik, după ce el va muri. Mi-a cerut să-l omor, dar am refuzat”, a dezvaluit iubitul femeii, Eddi Sungur la tribunal.

Yagmur Asik e acuzată de tentativă de omor

Cel care i l-a prezentat pe asasin este chiar actualul iubit.

„Într-o zi mi-a adus o bucată de carne. Mi-a cerut să trag cu pistolul în bucata aia de carne. Am încercat, dar nu a mers. „Nu poți s-o faci”, mi-a strigat furioasă”, a mai povestit Sungur.

Astfel, Yagmur a fost pusă în legătură cu asasinul, care făcuse închisoare în trecut, trei ani pentru omor. Planul nu a mers, iar Emre Asik a scăpat cu viață. Fosta soție este acuzată de tentativă de omor.
Emre Asik, 46 de ani, e unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști turci. În cariera sa a jucat la cele mai mari echipe din Turcia. Fenerbahce, Besiktas și Galatasaray, unde a fost elevului lui Mircea Lucescu. De asemenea a îmbrăcat tricoul naționalei de 53 de ori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: