Redactia.ro
Home » Știri » Uluitor! Unde și cum a fost fotografiată Gabriela Firea

Uluitor! Unde și cum a fost fotografiată Gabriela Firea

Gabriela Firea

Gabriela Firea a fost surprinsă din nou circulând cu transportul în comun. De data aceasta, primarul Capitalei s-a plimbat prin București cu tramvaiul 21.

Nu a trecut nici o lună de când Firea a călătorit cu tramvaiul 41, imediat după ce a fost reluată circulația.

A fost surprinsă recent în tramvaiul 21, pe ruta Gheorghe – Pasaj Colentina.

Firea vrea programul Rabla pentru taximetriști. Care este valoarea tichetului

Dacă prima dată când a circulat cu tramvaiul primarul a atras toate privirile, de data aceasta ea a fost mult mai discretă. Nu a anunțat înainte că avea de gând să meargă cu tramvaiul pentru că voia să verifice care sunt condițiile în care se călătorește.

Ce a declarat Gabriela Firea după plimbarea cu tramvaiul

„Am vrut să verific fără niciun fel de avertizare prealabilă care sunt condițiile în care circulă călătorii cu tramvaiul pe linia 21, dacă este sau nu curățenie, cât durează călătoria.

Am constatat și personal că, după instalarea gardurilor care delimitează șina de restul carosabilului, tramvaiul circulă fără să mai fie împiedicat de blocajele din trafic.

Ne dorim cât mai rapid tramvaie noi în București. Suntem în licitație. Nu s-au mai cumpărat tramvaie în Capitală din 1974, adică de 45 de ani!!!”, a declarat Gabriela Firea pentru Cancan.

Gabriela Firea în tramvaiul 41, alături de șeful STB

Primarul Capitalei s-a plimbat cu tramvaiul 41, aături de directorul general al STB, Andrei Creci. Amintim că tramvaiul 41 și-a reluat circulația între terminalele „Piața Presei Libere” și „Ghencea” la începutul lunii septembrie.

„Așa cum am promis, s-a reluat circulația tramvaiului 41, înainte de începerea noului an școlar! Sunt un om de cuvânt și demonstrăm, încă o dată, că respectăm termenele impuse și că finalizam lucrările de investiții în cel mai scurt timp! După o suspendare de aproximativ două luni, timp în care s-au realizat o serie de lucrări absolut necesare la pasajele Ciurel și Grant, linia de tramvai 41 – care asigură transportul călătorilor între cartierul Ghencea și nordul Capitalei, și-a reluat activitatea din data de 31 august”, a declarat Firea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: