Redactia.ro
Home » Sport » Umilință! Fanii olteni fac scandal! Craiova, eliminată din Europa League

Umilință! Fanii olteni fac scandal! Craiova, eliminată din Europa League

craiova, Europa League,

Lokomotivi Tbilisi a produs surpriza și a eliminat-o (2-1) pe Craiova în primul tur preliminar al Europa League. Oltenii au încasat cele două goluri în doar 4 minute.

Georgienii au produs una dintre surprizele primului tur preliminar al Europa League. Lokomotivi Tbilisi nu mai jucase de 12 ani în cupele europene și este prima dată când trece de turul 1. Oltenii porneau ca favoriți, dar au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri, iar Lokomotivi Tbilisi a speculat fiecare fază. În minutul 57, Sikharulidze a deschis scorul, după ce l-a învins ușor pe Pigliacelli. După doar 4 minute, gruzinii au făcut 2-0 prin Oulad. Universitatea Craiova a reușit să înscrie golul de onoare abia în minutul 90+4, prin Baiaram. Trei minute mai târziu au mai avut o ocazie, pe care au ratat-o. Lokomotivi Tbilisi – Universitatea Craiova s-a terminat 2-1, iar oltenii au spus adio cupelor europene.

Fanii olteni fac scandal

După umilința suferită în fața celor de la Lokomotivi Tbilisi, suporterii olteni nu i-au iertat pe jucătorii lui Cristiano Bergodi. Imediat după meci, fanii au lăsat mai multe mesaje pe pagina de facebook a clubului din Bănie.

„De când a început campionatul ați jucat ca cizma lui Bergodi. Dezamăgitor… / Să le tăiați salariile / Vai mama voastră, sunteți niște petarde. /Noi ne pregătim de Liga Campionilor! / Nu avem viziune de joc, nu avem nimic / O rușine de echipă. / Rușine, să rămâneți toți acolo / Asa rusine mare mai rar mi-a fost dat sa vad, sa te scoata o echipa din Georgia care n-a mai vazut europa de 15 ani e o performanta! Rusine jucatorilor in primul rand care si-au batut joc de toti suporterii si rusine conducerii care face „economii” la jucatori pentru a aduce rebuturi si repatrieri esuate gen ivan, vatajelu, screciu si alte „genii” din echipa noastra sclipitoare!”, sunt doar o parte dintre mesaje postate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: