Redactia.ro
Home » Monden » Umilința maximă pentru Ana Maria Mocanu, fosta asistentă TV. Ce a putut să îi facă fostul iubit

Umilința maximă pentru Ana Maria Mocanu, fosta asistentă TV. Ce a putut să îi facă fostul iubit

Ana Maria Mocanu si iubitul

Fosta asistentă TV Ana Maria Mocanu este implicată într-un scandal, după ce aceasta s-a despărțit de iubitul ei, Rareș, un om de afaceri. Iată ce a făcut acesta pentru a o umili pe fosta sa parteneră de viață!

Ana Maria Mocanu, despărțire cu scandal. Ce i-a făcut fostul iubit

Ana Maria Mocanu a fost mai bine de un an cu un bărbat pe nume Rareș, cu care chiar își făcuse planuri de viitor. Chiar în această vară, fosta asistentă  TV a lui Capatos vorbea despre căsnicie și copii, alături de bărbatul care i-a fost partener vreme de un an.

Aceștia s-au despărțit cu scandal, iar apoi și-au mai dat o șansă, doar pentru a se despărți din nou. Acum, cei doi nu se vor mai împăca niciodată, după cum a declarat Ana Maria Mocanu.„

„Am considerat la un moment dat că este mai bine să las lucrurile să treacă de la sine. Ei bine, iată că a sosit momentul să știți anumite lucruri de la mine. Sunt un om extrem de sincer. Îmi doresc din acest moment să nu mai fiu asociată cu Rareș. Noi nu mai formăm un cuplu și nu o să mai formăm niciodată. Drumurile noastre sunt separate. Despărțirea nu a fost din vina niciunei femei. Pur și simplu, la un moment lucrurile nu au mai mers între noi și nu vreau să intru în prea multe detalii”, spunea Ana Mocanu, în urmă cu ceva timp.

Ce gest de umilință a făcut fostul iubit al Anei Maria Mocanu

După despărțire, și Rareș a postat un mesaj pe contul său de socializare prin care ruga pe toată lumea să nu îl mai asocieze cu Ana Maria Mocanu.

”Eu am fost acela care a decis sa pună punct relației cu Ana. Dacă am ceva o sun personal să-i spun, nu să mă cert prin intermediul story-urilor, eu lucrez în continuare singur fără ea la proiectul meu cu parfumuri. Ea merge pe drumul ei în continuare cu proiectele ei. Story-urile pe care le pun sunt pentru distracție, nu trimit aluzie nimănui. O s-o respect pe Ana mereu, are o familie minunată, între noi doi s-a terminat. Nu-mi doresc ca numele meu să fie asociat cu numele ei! Nu vreau să mai fiu întrebat nimic despre ea”, a spus Rareș pe contul său de Instagram.

După ce s-au separat, fiind foarte supărat, Rareș l-a plătit pe cântăreșul de manele Săndel Piticu pentru a-i face o melodie, cu referire la Ana Maria Mocanu.

Iată ce spun versurile acesteia: Din eșecuri în eșecuri / Când ai prieteni fake-uri / Îți pătezi imaginea / Toata reputația”, este refrenul melodiei cântate de Săndel Piticu.

”Rareș a plătit câteva mii de euro doar ca să o umilească pe Ana Mocanu, nu a putut să treacă peste despărțirea lor. Este foarte supărat pe ea, s-a simțit folosit și, culmea, deși Ana Mocanu nu a profitat de banii lui, el tot este dezamăgit, simte că, de fapt, ea a vrut doar să își bată joc de el. De aceea s-a și răzbunat”, a spus un apropiat de-al lui Rareș pentru wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: