Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un aparat de fotografiat găsit în adâncuri scoate la iveală o poveste incredibilă

Un aparat de fotografiat găsit în adâncuri scoate la iveală o poveste incredibilă

aparat de fotografiat

Kyle Puelston a fost devastat când a pierdut un aparat de fotografiat, când a mers la scufundări. Un an mai târziu, însă, cineva l-a găsit în timp ce pescuia. Inițial, s-a gândit să-l păstreze, mai ales că era încă funcțional, însă când a văzut ce imagini conținea, el nu s-a oprit până n-a ajuns în mâinile proprietarului de drept.

Un aparat de fotografiat găsit în adâncuri scoate la iveală o poveste incredibilă

Ceea ce trebuia să fie o aventură de neuitat pentru Kyle Puelston s-a transformat într-o zi de coșmar. Într-una dintre scufundările sale, tânărul și-a pierdut GoPro-ul în râul Temperence, situat la nord de Minnesota. În ciuda încercărilor sale, Kyle n-a reușit să repereze aparatul de fotografiat, purtat rapid de curenții râului.

De aceea, mare i-a fost surpriza să afle că un bun samaritean a găsit camera sa, la un an distanță, și că dorește să-i înapoieze bunul. Chris era alături de fratele său la pescuit, când în undiță i s-a prins aparatul de fotografiat. Inițial, și-a dorit să păstreze camera, mai ales că era funcțională, însă când a văzut ce imagini conținea s-a grăbit să-i găsească proprietarul inițial.

Ce se afla pe cardul de memorie al aparatului?

După mai multe căutări, Chris a descoperit că cel care pierduse camera lucra în cadrul poliției din Chicago. N-a stat prea mult pe gânduri și i-a dat întâlnire lui Kyle pentru a-i înapoi respectivul aparat de fotografiat.

Bucuria lui Kyle a fost incomensurabilă, mai ales că pe cardul de memorie se aflau amintiri dragi lui. În multe dintre fotografii se regăseau cei din familia sa, în diverse călătorii, amintiri de neprețuit pentru tânărul scafandru. Despre Chris, Kyle a mărturisit că e un tânăr onest și că puțini mai sunt capabili de astfel de gesturi în ziua de azi.

Citește și Un bătrân a rămas trăznit când a văzut ce a ieșit din copcă. Nimeni nu l-a crezut

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini