Redactia.ro
Home » Sport » Un arbitru celebru a fost arestat! Ar fi participat la o orgie!

Un arbitru celebru a fost arestat! Ar fi participat la o orgie!

scandal sexual, Slavko Vincic, arbitru

Un arbitru celebru a fost arestat. Se pare că slovenul Slavko Vincic a petrecut alături de 34 de persoane într-o vilă de lux. Nu au lipsit domnișoarele de companie și drogurile.

Poliția a arestat mai multe persoane care ar fi implicate în acest caz. Printre acestea se află și Slavko Vincic, centralul care a condus meciuri în Liga Campionilor și Europa League în acest sezon, scriu cei de la 24Sata. Potrivit comunicatului poliției din Bosnia și Herțegovina în vila de lux au fost găsite 9 femei și 26 de bărbați. Au fost confiscate droguri, dar și arme. Printre cei reținuți se află un cunoscut personaj Tijanei Maksimovic, acuzată de prostituție și proxenetism. Aceasta este cea care spun anchetatorii ar fi adus celelalte femei care au fost reținute.

Slavko Vincic a arbitrat în Champions League

În acest sezon, Slavko Vincic a arbitrat trei meciuri din Liga Campionilor și unul din Europa League. El a fost internațional complet pentru FIFA din 2010. Slovenul a devenit cunoscut după ce a fost asistentul lui Damir Skomina la Campionatul European din 2012.
În plină pandemie de coronavirus un alt sportiv a fost implicat într-un caz asemănător. Este vorba despre Kyle Walker, fundașul lui Manchester City. Acesta s-a distrat cu două femei, după ce postase un mesaj pentru fani în care îi sfătuia să nu iasă din casă. Fotbalistul a primit o amendă de 1.500 de lire sterline.

“Pur și simplu, e un idiot. De câte ori trebuie prins?
Nu e mai bun decât alții, mesajul de a rămâne în case li se aplică tuturor. Râde de noi, toți ceilalți, care respectăm regulile. Sper ca poliția să ia măsuri împotriva lui”, a declarat un prieten al fotbalistului pentru cei de la The Sun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: