Redactia.ro
Home » Știri » Un australian de 55 de ani, copilul ascuns al Camillei și-al Prințului Charles!? Informația care ar răsturna linia de succesiune

Un australian de 55 de ani, copilul ascuns al Camillei și-al Prințului Charles!? Informația care ar răsturna linia de succesiune

GALERIE FOTO (6) Un australian de 55 de ani, copilul ascuns al Camillei și-al Prințului Charles!

Un australian de 55 de ani, copilul ascuns al Camillei și-al Prințului Charles!? Cei doi au o poveste de dragoste ca-n filme, dar mereu au luptat pentru a rămâne împreună și au reușit acest lucru, într-un final. Recent, un australia în vârstă de 55 de ani susține că este fiul Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles, cea care acum îi este soție.

Un australian de 55 de ani, copilul ascuns al Camillei și-al Prințului Charles!? Informația care ar răsturna linia de succesiune

Un australian de 55 de ani, copilul ascuns al Camillei și-al Prințului Charles!? Povestea de dragoste dintre prințul Charles și Camilla Parker Bowles, este una care a născut multe controverse, a rănit inimi și a provocat două divorțuri. Cu toate astea, nici criticile publicului, nici faptul că era căsătorit cu prințesa Diana nu l-a putut opri pe Charles din a-și asculta inima. Dragostea dintre Charles și Camilla a trecut testul timpului și a învins orice răutate. Cei doi sunt căsătoriți de 16 ani, dar nu au niciun copil împreună. Cel puțin așa se știa, până acum! În urmă cu câteva zile, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a declarat că este copilul biologic al celor doi. Conform acestuia, Camilla și Charles ar fi avut un copil când el avea 17 ani, iar ea 18 ani. Iar cum la vremea respectivă nu-și puteau permite un scandal imens, el ar fi dat spre adopție, fiind luat de o familie la vârsta de un an și jumătate.

Simon Charles Dorante-Day susține că bunica sa mereu i-a spus că este fiul prințului Charles. ”Eram foarte apropiat de bunica și mi-a spus de multe ori că eram fiul Camillei și al lui Charles”, a povestit el recent. La rândul său tată, Simon a spus că prințesa Diana ar fi știut totul și, dacă nu murea în accidentul de mașină din august 1997, ar fi spus public întreaga poveste. Zvonuri despre un copil al Camillie și Charles au existat încă de la început. ”La acea vreme, erau tot felul de zvonuri legate de familia regală, iar existența mea era unul dintre acestea”, mai spune acesta.

Presupusul fiu, Simon și Printul Charles
Simon, presupul fiu al lui Charles

Cum a ajuns la această concluzie?

Conform acestuia, în perioada în care el s-a născut, Charles ar fi fost trimis în Australia și Camilla a dispărut din ochii publicului timp de nouă luni. Fiind născut în Gosport, Simon a fost adoptat de Karen și David Day când avea 18 luni. El afirmă că bunicii săi adoptivi, Winifred și Ernest, ar fi lucrat în grădina regală. „Bunica mea, care lucrase pentru Regină, mi-a spus direct că sunt fiul Camillei și al lui Charles”, a mai spus Simon. Mai mult, bărbatul a spus că în fiecare zi se gândește la momentul când se va regăsi cu părinții biologici. „La sfârșitul zilei, sunt doar un bărbat care își caută părinții biologi și fiecare drum mă duce la Charles și Camilla”, a mai spus acesta.

Charles si Camilla in tinerete
Camilla Parker
Simon, in adolescenta alaturi de familia adoptiva

Simon a dezvăluit că în perioada când era copil, ar fi fost dus în nenumărate rânduri să-și cunoască mama biologică. „Îmi amintesc că m-am dus în vârful dealului și am fost dus la ușa din față, iar mama mea adoptivă a bătut la ușa din față, dar numai eu am intrat”, spune bărbatul. Mai exact, el susține că reședința era Broadlands House. Acesta spune că ar fi suferit și o procedură de schimbare a culorii ochilor, pentru a nu fi recunoscut. Momentan, printul Charles și Camilla nu au avut nicio reacție referitoare la aceste zvonuri. Ducesa are o fiică, Laura și un fiu, Tom, din căsătoria cu Andrew Park Bowles, de care s-a despărțit pentru a fi împreună cu Charles.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: