Redactia.ro
Home » Știri » Imaginea cu Prințul Charles în lacrimi a emoționat o lume întreagă! FOTO

Imaginea cu Prințul Charles în lacrimi a emoționat o lume întreagă! FOTO

GALERIE FOTO (4) Imaginea cu Prințul Charles în lacrimi a emoționat o lume întreagă!

Imaginea cu Prințul Charles în lacrimi a emoționat o lume întreagă! Momente îndurerate pentru Familia Regală! Sâmbătă, 17 aprilie, au avut loc funeraliile prințului Philip,acesta fiind condus pe ultimul drum de cele mai importante persoane din viața sa. Prințul Charles a fost surprins în lacrimi, în timp ce privea sicriul ducelui de Edinburgh.

Imaginea cu Prințul Charles în lacrimi a emoționat o lume întreagă!

Imaginea cu Prințul Charles în lacrimi a emoționat o lume întreagă! Regina Elisabeta a rămas singură, după 73 de ani de căsătorie. Soțul său, prințul Philip și ducele de Edinburgh, s-a stins din viață la vârsta de 99 de ani, din cauza unor probleme de sănătate. Sâmbătă au avut loc funeraliile de înmormântare, iar membrii familiei Regale au fost prezenți pentru a-și lua rămas-bun de la cel care i-a îndrumat în toți aceștia ani. Înainte de slujbă, Prințul Charles a fost surprins în lacrimi, în timp ce merge privea sicriul tatălui său. Alături de el se afla Camilla Parker, ducesa de Cornwall, care îi este un adevărat sprijin în aceste momente. După moartea tatălui său, Prințul Charles a rămas capul familiei regale.

Printul Charles in lacrimi

De asemenea, Sophie și Eugenie, nepoatele prințului Philip au fost văzute în timp ce își ștergeau lacrimile de pe obraz. După slujbă, prințesa Beatrice a fost devastată, sprijindu-se de trupul soțului său. La finalul ceremoniei, membrii familiei Regale s-au îndepărtat în grupuri mici, discutând în timp ce mergeau pe jos, spre castel.

Printesele Sophie si Eugene in lacrimi
Camilla a fost alaturi de sotul sau

Regina a fost prima care a părăsit capela, imediat după ce sicriul Prințului Philip a fost coborât în cripta regală. Spre ieșirea din capelă, Elisabeta a fost condusă de decanul de Windsor. William și Harry au stat separați în capelă, Kate fiind alături de soțul său, iar Harry a stat singur. Funeraliile au fost pregătite cu multă precizie militară, pentru a respecta restricțiile impuse de pandemie, dar și dorințele exprese ale prințului Philip, care nu și-a dorit să fie înmormântat cu mare fast.

În urmă cu trei zile, prințul Charles și Camilla au vizitat grădinile de la Marlborough pentru a vedea florile și câteva dintre mesajele lăsate acolo. La vederea acestora, prințul de Wales a izbucnit în lacrimi, vizibil emoționat.

Prinții William și Harry au plecat împreună din capelă

După ce slujba de înmormântare s-a terminat, Prinții William și Harry au fost surprinși ieșind împreună din capela St. George. Prințul Harry, dece de Sussex, a fost văzut în timp ce îi mulțumea arhiepiscopului de Canterbury, înainte de a o saluta pe ducesa de Cambridge, Kate, soția lui William. La scurt timp, cei trei au plecat împreună, fiind urmați de Prințul Charles și Camilla. Cu toate că în ultima perioadă, relațiile dintre ei au fost tensionat, cei doi frați par să se înțeleagă bine. Meghan Markle nu a fost prezentă la eveniment, aceasta fiind însărcinată, iar medicii i-au recomandat să nu călătorească.

Regina Elisabeta a II-a s-a îndăgostit de prințul Philip când era doar o adolescentă, iar pe 20 noiembrie au împlinit 73 de ani de căsătorie. Suverana s-a îndrăgostit de partenerul ei când avea 13 ani și a făcut tot posibilul să fie împreună. S-au logodit în secret și s-au căsătorit din iubire.