Redactia.ro
Home » Știri » Un băiețel de 7 ani a făcut un rezumat al pandemie de coronavirus în câteva rânduri! Mesajul său a devenit viral

Un băiețel de 7 ani a făcut un rezumat al pandemie de coronavirus în câteva rânduri! Mesajul său a devenit viral

GALERIE FOTO (2) Un băiețel de 7 ani rezumat pandemie de coronavirus în câteva rânduri! Mesajul său a devenit viral

Compunerea unui băiețel de 7 ani a devenit virală după ce mama acestuia a postat-o pe contul de Twitter. Se pare că adulții au rezonat foarte bine cu rezumatul anului 2020, făcut de acesta.

Un băiețel de 7 ani a făcut un rezumat al pandemie de coronavirus în câteva rânduri

Pamdemia de coronavirus a luat prin surprinde pe toată lumea și au fost schimbate planuri pentru majoritatea populației globale. E greu să ne mai gândim la lucrurile bune care s-au întâmplat în 2020, având în mine loxkdown-urile în care am fost obligați să stăm, dar și faptul că au murit multe persoane dragi.

Chiar dacă acum lucrurile s-au mai liniștit, iar vaccinul pare o rezolvare la problema mondială care a schimbat lumea, mulți oameni sunt obligați să lucreze de acasă și să păstreze distanțarea socială pentru a reduce riscul de îmbolnăvire. Deși avem din ce în ce mai puține lucruri de făcut în casele noastre, un copil de 7 ani a venit cu un rezumat precis al ultimelor 12 luni, scrie Mirror.

Băiețelul a fost lăudat pentru tema lui plină de emoție, care a atins sufletul multor adulți. Acesta a realizat o compunere despre pandemia de coronavirus, care a afectat întreaga populație de mai bine de un an. Mama copilului a citit tema acestuia și a postat-o instant pe contul său de Twitter, de un a fost distribuită de mii de ori, iar utilizatorii au rezonat foarte bine cu gândurile expuse de băiețel.

Un băiețel de 7 ani rezumat pandemie de coronavirus în câteva rânduri! Mesajul său a devenit viral

”Școală online plictisitoare. Astăzi este doar o altă zi dintr-o lungă linie de zile care privită printr-un ecran prost. Doar o plictisitoare școală online, acesta este singurul lucru care s-a întâmplat. Este singurul lucru care se întâmplă și singurul lucru care se va întâmpla”, este compunerea scrisă de băiețelul de 7 ani.

Postarea a primit o mulțime de reacții

Postarea de pe Twitter a fost distribuită de 17.000 de ori și a acumulat 148.000 de aprecieri. Cei mai mulți din utilizatori au rezonat cu aceste rânduri și au lăsat comentarii.

”Cineva a captat în sfârșit esența ultimelor mele 11 luni și a fost strălucirea unui copil de 7 ani”/  „Mă simt rău pentru copil. Are 7 ani. Acest lucru se întâmplă la 14% din viața sa. Nu e de mirare că s-a săturat de școala online”. / ”Te înțeleg. Elevul meu de clasa a IV-a simte la fel și, în mod normal, iubește școala. Anul acesta este dur. Rămâi în siguranță”, sunt doar câteva din comentariile oamenilor care au rezonat cu băiețelul.

În aceeși măsură, mulți oameni au fost îngrijorați pentru băiețel, însă mama acestuia i-a liniștit pe oameni și le-a spus că se simte bine, însă este doar frustrat la fel ca noi toți.

”Mulți dintre voi păreați foarte îngrijorați de el. Promit că este sănătos și foarte iubit și este un moment dificil pentru toată lumea. Este o temă pentru clasă pe care a scris-o și a citit-o cu voce tare pentru a fi snarky. Are o gamă largă de hobby-uri și interese și este un scriitor genial, deliberat și prolific”, a scris aceasta pe contul său de Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: