Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a aflat după 16 ani că nu este tatăl copilui său! Secretul acesta a costat-o o avere pe soție

Un bărbat a aflat după 16 ani că nu este tatăl copilui său! Secretul acesta a costat-o o avere pe soție

Un bărbat a aflat după 16 ani că nu este tatăl copilui său! Secretul acesta a costat-o o avere pe soție

Un bărbat din Suceava a trăit șocul vieții lui, atunci când a aflat că soția lui i-a ascund timp de 16 ani că nu este tatăl biologic al copilului său. Femeia a plătit scump pentru acest secret.

Un bărbat a aflat după 16 ani că nu este tatăl copilui său! Secretul acesta a costat-o o avere pe soție

O familie din Suceava s-a destrămat după ce un secret imens a fost ascuns de femeie timp de 16 ani. Se pare că, soțul acesteia a aflat că unul dintre cei doi copii nu este al lui. Acesta și-a dat soția în judecată imediat cum a aflat adevărul, fără a sta prea mult pe gânduri.

Vasile și Maria au întemeiat o familie începând cu anul 1991, când au decis să se căsătorească. Relația lor a fost una aparent bună până în urmă cu zece ani, când femeia s-a decis să plece la muncă în străinătate. După această decizie, bărbatul a rămas acasă cu cei doi copii, cel mai mare având patru ani. Întrucât Maria venea acasă o dată sau de două ori pe an, Vasile i-a cerut să se întoarcă în țară, plângându-i-se că îi este greu să crească singur cei doi copii mici, mai ales că nici financiar cei doi nu o duceau prea bine. Femeia a refuzat atunci să se întoarcă la familia ei timp de trei ani. Săturat fiind de ignoranța femeii, bărbatul i-a spus acesteia că dacă nu se va întoarce vor divorța, sperând că așa o va convinge.

Nici acest lucru nu a fost util, căci femei i-a spus în față bărbatului că nu se va mai întoarce, aceasta având deja o altă relația în străinătate, în plus, aceasta i-a spus că nici nu este tatăl natural al celor doi copii. În urma unui proces care s-a întins pe doi ani, cei doi au divorțat, însă Vasile a depus o acțiune în instanță pentru a se stabili paternitatea copiilor. Expertiza medico-legală a arătat că este exclus ca el să fie tatăl biologic al fiului cel mare. Bărbatul a dat-o în judecată pe fosta soție, solicitând judecătorilor să o oblige să-i plătească suma de 200.000 de lei, despăgubiri pentru că a fost mințit timp de 16 ani.

Ce le-a spus femeia judecătorilor

Pentru a câștiga procesul și a nu plăti suma datorată, femeia le-a declarat judecătorilor că soțul ei a știut. Aceasta a susținut că i-ar fi recunoscut bărbatului despre aventura ei și că după botezul copilului ar fi alungat-o de acasă, însă după puțin timp, acesta a acceptat situația, a iertat-o și a rugat-o să se întoarcă pentru a continua relațiile de căsătorie.

Judecătorii i-au dat câștig de cauză însă soțului, arătând că acesta a știut de infidelitatea soției, însă nu și că el nu ar fi tatăl copilului cel mare. Astfel, instanța a obligat-o pe Maria să îi achite fostului soț 50.000 de lei daune morale. Decizia Judecătoriei Suceava a fost contestată de amândoi foștii soți, dosarul urmând a fi înaintat Curții de Apel Suceava pentru soluționarea definitivă a litigiului.

”Instanța remarcă și că, deși reclamantul anterior s-a comportat ca un bun părinte cu fiul său, acesta din urmă, la aflarea adevărului (că nu-i este fiu), s-a îndepărtat în mod absolut de cel pe care l-a crescut”, se arată în hotărârea motivată luna trecută de magistrații Judecătoriei Suceava.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: