Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a visat mult aur la el în casă și s-a apucat să sape o groapă în bucătăria lui. Cum și-a găsit sfârșitul în goana după bani 

Un bărbat a visat mult aur la el în casă și s-a apucat să sape o groapă în bucătăria lui. Cum și-a găsit sfârșitul în goana după bani 

GALERIE FOTO (3) Un bărbat a visat mult aur la el în casă și s-a apucat să sape o groapă în bucătăria lui. Cum și-a găsit sfârșitul în goana după bani 

Într-un incident tragic care a avut loc în Minas Gerais, Brazilia, un bărbat în vârstă de 71 de ani și-a pierdut viața într-un mod șocant și neașteptat. João Pimenta, bătrânul din regiune, a murit după ce a căzut într-o groapă adâncă de 40 de metri, pe care el însuși o săpase în bucătăria locuinței sale. Motivul incredibil al acestei tragedii a fost un vis premonitoriu care i-a insuflat ideea că sub casa sa se află aur. Iată detaliile!

Un bărbat a visat mult aur la el în casă și s-a apucat să sape o groapă în bucătăria lui

Incidentul șocant a avut loc cu aproximativ o săptămână în urmă, lăsând familia și comunitatea locală într-o stare de șoc. Potrivit martorilor oculari, João Pimenta avusese un vis cu aproximativ patru luni în urmă, în care i se dezvăluia că sub locuința sa se ascundeau comori de aur. Acest vis l-a determinat să înceapă săpați o groapă în bucătăria sa, o muncă care a devenit extrem de complexă și periculoasă.

Cum și-a găsit sfârșitul în goana după bani

Groapa, cu un diametru de aproximativ 90 de centimetri și o adâncime de cel puțin 40 de metri, a devenit o adevărată saivă minieră, în mijlocul bucătăriei sale. Cu toate acestea, nu se știe cât timp a durat întregul proces sau cum a reușit să organizeze săpătura complexă în interiorul locuinței sale.

Joi după-amiază, în ziua tragică, João Pimenta lucra în groapă, încercând să îndepărteze apa și noroiul din interior. Din păcate, la momentul ieșirii din groapă, acesta a alunecat de pe un scaun de acces care avea o asemănare cu un leagăn de copil, căzând în fundul puțului adânc. Pompierii au fost chemați de urgență, dar nu au putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

Din păcate, bătrânul suferea de politraumatisme grave, fracturi deschise la ambele picioare, fractură de șold, lacerații ale abdomenului și trunchiului, traumatisme craniene severe și abraziuni larg răspândite. Toate aceste leziuni au condus la decesul său tragic, potrivit CNN Brasil.

 

Sursa foto: cnnbrasil.com.br

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: