Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a sunat la Poliție, din cauză că-l bătea soția. Cum se apără femeia

Un bărbat a sunat la Poliție, din cauză că-l bătea soția. Cum se apără femeia

A sunat la 112 pentru a-și reclama sotia

Un bărbat din Suceava a alertat Poliția pentru a acuza că-l bate soția. El s-a întors în urmă cu două săptămâni din străinătate, iar femeia ar fi avut mai multe crize de gelozie, suspectându-l de infidelitate. Soția i-a cerut în repetate rânduri explicații despre cum a cheltuit banii câștigați peste hotare.

Un bărbat a sunat la Poliție, din cauză că-l bătea soția. Cum se apără femeia

Caz impresionat în Rădăuți, județul Suceava! Un bărbat care s-a întors de curând din străinătate a sunat la 112 pentru a reclama că-l bate soția. Atunci când oamenii legii au sosit la fața locului, victima prezenta urme de violență la nivelul arcadei drepte. Totul s-ar fi întâmplat după ce soția individului îl suspecta de infidelitate, pentru că acesta nu-i oferea explicațiile necesare despre cum a cheltuit banii câștigați peste hotare, informează Adevărul.

Pentru a putea depune plângere împotriva soției sale, bărbatul le-a spus polițiștilor că se va deplasa la spital, pentru a fi consultat și pentru a i se elibera certificat medico-legal. Totodată, oamenii legii au întocmit un formularul de evaluare a riscului și au ajuns la concluzia că nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecție pentru victimă.

„ (…) Constatându-se că nu există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, motiv pentru care nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecţie provizoriu şi totodată victima nu a cerut emiterea acestuia”, este precizat în comunicatul poliției.

Femeia s-a ales cu dosar penal, după ce și-a lovit soțul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”.

Bărbat pălmuit și lovit cu pumnul de soție, în plină stradă

Cazul din Suceava nu este singular. În anul 2019, de exemplu, un bărbat din Arad a fost bătut în plină zi, pe stradă, de soție. Femeia i-a dat palme și pumni, atrăgând atenția trecătorilor. Aceștia nu au ezitat să filmeze momentul, dar și să-l reclame la poliție. Soția s-a ales cu amendă pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Nu se cunoaște motivul din cauza căruia l-a lovit pe bărbat, care nu s-a apărat deloc.

Bărbat, luat la palme și pumni de soție, pe o stradă aglomerată din Arad. VIDEO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: