Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat a vrut sa se întoarcă în casa copilăriei, convins că acolo se ascunde o comoară. Când a tras de sfoara din pod a făcut o descoperire șocantă

Un bărbat a vrut sa se întoarcă în casa copilăriei, convins că acolo se ascunde o comoară. Când a tras de sfoara din pod a făcut o descoperire șocantă

GALERIE FOTO (3) Un bărbat a vrut sa se întoarcă în casa copilăriei, convins că acolo se ascunde o comoară. Când a tras de sfoara din pod a făcut o descoperire șocantă

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a vrut sa se întoarcă în casa copilăriei, convins că acolo se ascunde o comoară. Deși rudele au crezut că e ultima dorință a unui bătrân nebun, când a tras de sfoara din pod a făcut o descoperire uriașă. 

Un bărbat a vrut sa se întoarcă în casa copilăriei, convins că acolo se ascunde o comoară. Când a tras de sfoara din pod a făcut o descoperire șocantă

Rudi Schlattner a părăsit împreună cu părinții săi Cehoslovacia, după cel de-Al Doilea Război Mondial, lăsând în urmă tot ce aveau. Acum, trecut de 80 de ani, Rudi a insistat să se întoarcă în casa ridicată de tatal său, folosită acum ca gradiniță. Era convins că tatăl său a ascuns în casă obiectele de valoare ale familiei pentru ziua în care se vor întoarce acasă.

În pod, Rudi și membrii familiei care l-au însoțit au descoperit o scândură slab fixată care avea o sfoară legată de ea. Spre uimirea tuturor, nimeni nu a descoperit-o în atâția zeci de ani, deși clădirea a trecut prin mai multe renovări.

În spatele scândurii se afla un compartiment secret plin de obiecte personale ascunse de tatăl lui Rudi. Spațiul era mic, dar recuperatorii au avut nevoie de cateva ore pentru a goli toată camera secretă.

Obiectele, majoritatea personale, au o valoare istorică importantă, trezind interesul unui muzeu din apropiere. Deși nu sunt obiecte valoroase, oferă o imagine despre viața familiilor din anii ’40, scrie kanald.ro.

O femeie a făcut o descoperire incredibilă în subsolul casei sale

Toți copiii își doresc la un moment dat să descopere o comoară în propria casă, însă aceste lucrur sunt extrem de rare. Pentru o femeie totuși, viața ei s-a schimbat atunci când subsolul ei s-a dărâmat.

Alexandra Poulos din Lansdowne, Pennsylvania, a crezut întreaga sa viață că locuința sa este una cât se poate de obișnuită și că nu are nimic special. Însă, la vremea respectivă, nu știa cât de mult se poate înșela. Anii au trecut, iar casa în care a copilărit trebuia să fie trecută pe numele ei, după ce tatăl său s-a mutat, iar mama și fratele său au murit. Așa că a decis să închirieze casa, iar noii chiriași au anunțat-o că ar trebui să facă niște reparații la subsol, deoarece riscă să se prăbușească. Atunci și-a dat seama că ceva este special la casa ei.

Când a coborât la subsol, o țeavă de canalizare i-a atras atenția și i-a adus aminte ceva din copilăria ei. Un vecin din copilărie, care era doctor, i-a spus tatălui său când aceasta era copil că în subsolul casei se mai află un subsol, însă bărbatul a crezut că este o adevărată nebunie această afirmație a bătrânului și nu a luat-o în seamă. Însă pe Alexandra a intrigat-o acest lucru.

După mai multe investigații, aceasta a descoperit că lângă casa sa de afla o cale ferată subternată, pe unde sclavii fugeau spre libertate. Astfel, Alexandra a realizat că locuința sa se află deasupra unei mari comori naționale și a descoperit o mică parte a istoriei Americii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: