Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat care avea 35 de iubite a fost arestat! Cum le folosea acesta pe tinere

Un bărbat care avea 35 de iubite a fost arestat! Cum le folosea acesta pe tinere

Un bărbat care avea 35 de iubite a fost arestat! Cum le folosea acesta pe tinere

Cazul unui bărbat a devenit viral după ce a ajuns pe mâinile oamenilor legii! Acesta a fost arestat pentru că avea nu mai puțin de 35 de iubite în același timp. 

Un bărbat care avea 35 de iubite a fost arestat

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost arestat de oamenii legii după ce s-ar fi aflat că avea nu mai puțin de 35 de iubite în același timp! Conform presei străine, acesta le-ar fi spus că ar fi născut în zile diferite cu scopul de a primi mai multe cadouri.

Bărbatul este originar din Japonia și își mințea iubitele în legătură cu ziua lui de naștere pentru a primi mai multe cadouri. Acesta își folosea șarmul pentru a le convinge că sunt singurele femei din viața lui, iar la final, când au aflat adevărul au fost de-a dreptul șocate.

Bărbatul de 39 de ani cu 35 de iubite a fost arestat de polițiști pentru înșelăciune, după ce ar fi păcălit zecile de femei, spunându-le că vrea să aibă o relație serioasă cu fiecare și că ziua lui de naștere este în zile diferite. Takashi Miyagawa este numele său. Acesta are funcția de muncitor cu jumătate de normă și locuiește în Kansai, fără o reședință fixă. El ar fi așteptat de fiecare dată să fie surprins cu cadouri scumpe de femeile pe care le mințea, spunându-i fiecăreia dintre ele o dată diferită pentru ziua lui de naștere.

Mai exact, ziua de naștere a bărbatului este, de fapt, pe 13 noiembrie. Acesta i-ar fi spus uneia dintre femei că ziua lui ar fi pe 22 februarie, alteia în luna iulie, iar altei presupuse victime în luna aprilie.

Nu sunt singurele femei păcălite

De asemenea, deși numărul total al victimelor ar ajunge la 35 de femei, anchetatorii iau în calcul și posibilitatea ca Takashi Miyagawa să fie păcălit și alte femei prin această metodă de înșelăciune, informează Daily Mail. Tot presa din străinătate informează că darurile primite de Takashi Miyagawa ar fi inclus printre altele și haine și bani. Cadourile s-ar fi ridicat la valoarea de 665 lire sterline!

Dacă vă întrebați cum și-a cunoscut Takashi Miyagawa presupusele victime, acest lucru s-a întâmplat în timp ce bărbatul de 39 de ani, din Japonia, lucra în cadrul unei companii de marketing ce se ocupă cu vânzarea capetelor de duș și a altor produse. Acesta chiar ar fi mers la ele acasă de câteva ori și ar fi vorbit chiar și despre căsătorie.

Presupusul suspect a ajuns pe mâinile oamenilor legii, după ce unele dintre partenerele sale au început să-l suspecteze de înșelăciune. În prezent, ancheta se află în curs de desfășurare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: