Redactia.ro
Home » Știri » Un vasluian și-a reclamat iubita la Poliție. Cei doi s-au cunoscut pe internet

Un vasluian și-a reclamat iubita la Poliție. Cei doi s-au cunoscut pe internet

Un vasluian și-a reclamat iubita la Poliție. Acesta o acuză pe fată, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, că l-a înșelat cu 40.000 de euro, bani pe care i-a trimis din Finlanda, ca să o întrețină la școală. Ce spune tânăra?

Un vasluian și-a reclamat iubita la Poliție. Cei doi s-au cunoscut pe internet

Un vasluian și-a reclamat iubita la Poliție. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, o acuză pe fată că l-a trădat, deoarece i-a trimis din străinătate 40.000 de euro, bani de cheltuială la școală, iar acum se face nevăzută. De altfel, bărbatul acuză oamenii legii de tergiversarea dosarului său, informează știrileprotv.ro

Cei doi s-au cunoscut în anul 2015 pe internet, când fata, pe atunci era o minoră de 15 ani și elevă la școală. Bărbatul din Vaslui a sprijinit-o  financiar, timp de patru ani pe aceasta, și chiar i-a dat bani de meditații pentru Bacalaureat (nu mai mult de 40.000 de euro), pe care l-a picat. Atunci când a venit din Finlanda să o vadă, tânăra, în vârstă de 20 de ani acum, a fost de negăsit.

“Am cunoscut-o în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit bărbatul.

Vasluianul mai  susține că a solicitat și audierea martorilor pentru ca inculpata să fie adusă la audieri, însă, fără rezultat.

“A fost trimisă o notă la poliție pentru începerea audierilor martorilor și pentru aducerea fetei la audieri, dar nimeni nu a mișcat un deget. Plus de asta, fata care m-a păcălit este în țară”, a declarat vasluianul.

Vasluianul: ”Mi-am angajat și avocat”

Victima vrea să afle acum dacă autoritățile i-au luat în calcul plângerea formulată împotriva fetei.

“După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat și am indicat și martori că nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, mai spune acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: