Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat din Brașov a distrus 60 de mașini parcate

Un bărbat din Brașov a distrus 60 de mașini parcate

Un bărbat de 91 de ani a fost prins de autorități conducând o mașină fără asigurare

Un bărbat din Brașov a distrus aproape 60 de mașini parcate pe mai multe străzi ale orașului.

Inspectoratul Județean din Brașov a fost sesizat duminică, în jurul orei 05:25, cu privire la incident. Persoana care a sesizat evenimentul a transmis autorităților că bărbatul s-ar fi aflat pe strada Zizinului, din Brașov. La momentul respectiv, făptașul se afla în stare de ebrietate.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. Bărbatul a fost prins la scurt timp de către reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov şi condus la Poliţie. După ce a ajuns la secție, bărbatul a fost identificat. Este vorba de un individ în vârstă de 44 de ani din Capitală.
În urma cercetărilor, autoritățile au concluzionat că bărbatul a parcurs mai multe străzi din Brașov. Din cauza consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat distrugeri asupra 56 de autovehicule parcate.
Bărbatul este acum cercetat pentru distrugere. A fost reținut pentru 24 de ore și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Un alt bărbat a rămas fără permis în timp ce se îndrepta spre mare

Un şofer care se îndrepta spre litoral a fost surprins de polițiști în timp ce conducea cu peste 200 km/oră. Bărbatul a rămas fără permis de conducere timp 120 de zile. „Nu conduceţi haotic! Viaţa se trăieşte o dată, dar nu aşa”, transmit poliţiştii.
„Întrebarea nu este… <Ce a păţit?>. Dacă îl prezentăm, evident că la asemenea viteză a rămas pieton pentru ceva timp, mai exact 120 de zile. Întrebarea este… Oare a vrut să ajungă la mare, înaintea tuturor?”, potrivit unei postări pe Facebook a Poliţiei Române.
Poliţiştii au transmis că sezonul estival „este la început”.
„Oameni buni, oameni dragi, sezonul estival este la început şi este loc pentru toată lumea! Nu conduceţi haotic! Viaţa se trăieşte o dată, dar nu aşa”, au transmis autoritățile în postarea de pe Facebook.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: