Redactia.ro
Home » Știri » Un „bombardier” cu BMW a ignorat restricţiile şi a pătruns cu maşina pe Transalpina. Apoi, a plâns după jandarmi. Cum l-au sancţionat? (VIDEO)

Un „bombardier” cu BMW a ignorat restricţiile şi a pătruns cu maşina pe Transalpina. Apoi, a plâns după jandarmi. Cum l-au sancţionat? (VIDEO)

Transalpina este acoperită total de zăpadă! Drumarii muncesc continuu pentru a redeschide drumul la sfârșitul lunii iunie

„Bombardierii” cu BMW lovesc din nou. De data asta, la munte. Şi pe un drum închis. Circulația rutieră este oprită, duminică, în Ajunul Crăciunului, pe DN 67C – Transalpina, între Rânca și Novaci, din cauza ninsorii viscolite, în vreme ce în mai multe județe din țară se circulă în condiții pe iarnă și se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Dar un șofer a „spart“ filtrul și a intrat cu o mașină BMW pe drum și a rămas înzăpezit.

A blocat şi utilajele de deszăpezire

Din cauza lui, toate utilajele de deszăpezire nu au mai putut să înainteze. Până la urmă, mașina a fost tractată de un utilaj de deszăpezire, pentru a fi scos din zona periculoasă. Drumarii și jandarmii montani au mers apoi să-l recolteze.

Amendat cu 1160 de lei şi 2 luni fără permis

Ce a păţit şoferul care a ignorat filtrul și a intrat pe sectorul pe care s-a luat decizia închiderii circulației și a rămas înzăpezit?

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au identificat duminică un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C-Rânca, drum închis circulației rutiere din cauza zăpezii.

Date fiind condițiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinația dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în stațiune.

De asemenea, bărbatului i-a fost întocmit proces-verbal de constatare a contravenției, în cuantum de 1160 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile”, potrivit comunicatului poliției.

Viscolul a stricat planurile turiștilor care doreau să-și petreacă sărbătorile de iarnă în zona Rânca, deoarece aceștia nu au mai putut ajunge la timp.

„Știm că sunt probleme pe drum și noi o să-i așteptăm cu o țuică fiartă și mâncărurile noastre tradiționale“, a spus Constantin Pănescu, proprietarul unei pensiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: