Redactia.ro
Home » Știri » Un bucătar a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș cu ciorbă. S-a întâmplat la o nuntă

Un bucătar a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș cu ciorbă. S-a întâmplat la o nuntă

Un bucătar din Irak și-a pierdut viața după ce a alunecat într-un ceaun uriaș cu ciorbă fierbinte, pe care o pregătea la o nuntă. Bărbatul s-a ales cu arsuri pe 70% din suprafața corpului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, nu a mai putut îndura toată durerea provocată de arsuri și a murit după cinci zile de internare.

Un bucătar a murit după ce a căzut într-un ceaun uriaș cu ciorbă. S-a întâmplat la o nuntă

În Orientul Mijlociu se obișnuiește a se prepara felurile de mâncare în ceaune uriașe, mai ales la nunți, unde sunt sute de invitați. Bucătarul, în vârstă de 25 de ani, lucra la Hazel Hall, un local din districtul Zakho, în nord-estul Irakului și era destul de vechi în domeniu, scrie Insider.

Bucătarul era tată a trei copii

Bărbatul avea opt ani de când își îndeplinea exemplar rolul de bucătar și prepara mâncare nu doar pentru nunți, ci și pentru înmormântări sau alte evenimente. Câștiga nu mai mult de 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”. În urma sa a lăsat trei copii, printre care și un bebeluș de jumătate de an a spus o rudă a sa.

Lucra ca bucătar de opt ani și prepara meniuri pentru petreceri de nuntă, înmormântări și alte evenimente. În ultimii doi ani, a lucrat la bucătăriile localurilor de nuntă pentru 25.000 de dinari (17 dolari americani) pe zi”, a spus ruda bărbatului.

Ce poți face când te arzi cu ciorbă

Una dintre soluțiile la care poți apela când te arzi cu ciorbă sau altceva fierbinte, este bine să dai cu apă rece, spune Dr. Álvaro González Miranda, specialist în chirurgie plastică și arsuri. ”În cazul contactului cu o substanță caustică, este mai bine să fie aplicat un jet de apă. Apa trebuie să îndepărteze substanța de pe piele. Prin scufundare, substanța se diluează în apa din vas și rămâne prezentă. Partea afectată trebuie menținută sub jetul de apă timp de 10-15 minute. În acest fel, se calmează usturimea, iar substanța este îndepărtată”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: