Redactia.ro
Home » Știri » Un consilier PSD a înjurat ca la uşa cortului un poliţist de la Rutieră

Un consilier PSD a înjurat ca la uşa cortului un poliţist de la Rutieră

Episod şocant în judeţul Prahova, unde Lucian Rădulescu, consilier al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher, a înjurat ca la uţa cortului un poliţist de la Rutieră.

Un consilier al unui deputat PSD a fost filmat în timp ce amenință un agent de poliție care vrea să îl amendeze pentru că a oprit în dreptul unui indicator rutier care interzice acest lucru. În clipul video realizat chiar de agentul de poliție și postat pe Facebook de Marian Godină, consilierul Lucian Rădulescu îi arată agentului legitimația sa emisă de Camera Deputaților încercând să scape de amendă, iar la final îl amenință.

Lucian Rădulescu este consilier al deputatului PSD de Prahova Laura Moagher, care a câștigat un mandat în alegerile din 2016. „Nu cred că trebuie să ai conflict cu mine„, spune Rădulescu polițiștului în începutul filmării.

Întrebat de ce i-a arătat agentului legitimația de la Camera Deputaților, Rădulescu spune că nu a intenționat să-l intimideze pe polițist. ”Nu are treabă una cu alta. Toate documentele erau în portofel, inclusiv acea legitimație. Am fost amendat pentru staționare interzisă. Poate am fost puțin recalcitrant, îmi asum ce am făcut”, a declarat Rădulescu, preluat de Digi24.

Lucian Rădulescu mai este director adjunct la CSM Ploiești și administratorul bazelor din subordinea clubului, respectiv stadionul ”Ilie Oană”, Sala Sporturilor Olimpia și Hipodromul din Ploiești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: