Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un copil de 9 ani a făcut o descoperire uluitoare! Ce se afla în mașina nouă a tatălui său

Un copil de 9 ani a făcut o descoperire uluitoare! Ce se afla în mașina nouă a tatălui său

Un copil de 9 ani a făcut o descoperire uluitoare! Ce se afla în mașina nouă a tatălui său

Un băiețel de 9 ani a făcut descoperirea vieții lui în timp ce făcea curățenie în mașina tatălui său. Familiei nu i-a venit să creadă ce tocmai găsise copilul!

Un copil de 9 ani a făcut o descoperire uluitoare! Ce se afla în mașina nouă a tatălui său

Un copil în vârstă de 9 ani din Statele Unite a făcut o descoperire uluitoare în timp ce făcea curățenie în mașina tatălui său. Acesta o cumpărase recent de la un alt bărbat, însă nici prin cap nu i-a trecut că ar putea să aibă așa ceva în mașină.

În timp ce făcea curat în mașina tatălui său, băiețelul a găsit o sumă considerabilă ascunsă în vehicul. Sub unul dintre preșuri, într-un plic, erau 5.000 de dolari. Mașina fusese cumpărată recent, la mâna a doua. Că banii îi aparțineau fostului proprietar, era cert. În plic se aflau și câteva documente cu numele acestuia.

Tatăl copilului n-a stat pe gânduri și a returnat suma. Fostul proprietar încerca de ceva vreme să-și amintească unde a ascuns mica avere. Surprins de gest, i-a dăruit băiatului o mie de dolari.

Descoperire incredibilă în subsolul casei

Un cuplu din Cleveland, Ohio, a făcut descoperirea secolului când a găsit o impresionantă sumă de bani într-o cutie veche de 70 de ani. Totul a început în 2016, când cei doi terminaseră de renovat o parte din locuința lor construită în 1940. Bărbatul se afla la subsol spărgând peretele de rigips, moment în care a descoperit un înscris ciudat pe zidul din spatele acestuia. Curiozitatea l-a împins să spargă bucata de zid însemnată, găsind în crăpătura făcută o mică cutie verde de metal.

“Am scos imediat cutia afară și am chemat-o pe soția mea. Mi-am dat seama că în cutie era ceva. M-am gândit că nu aveau cum să fie monede sau obiecte de aur, întrucât cutia era prea ușoară. Următorul meu gând a fost că ar putea fi vorba despre cartonașe cu jucători”, a declarat acesta.

Însă ce au găsit ulterior în cutie a depășit orice așteptare. Mare le-a fost mirarea când au descoperit 3 pachete cu bani și un ziar datând din 1951. La o analiză mai amănunțită, bărbatul a descoperit că bancnotele fuseseră puse în circulație în perioada 1928-1934.

După estimările făcute, cei doi au ajuns la concluzia că impresionanta sumă de bani totalizează aproximativ 23.000 $. Însă norocul lor nu s-a sfârșit aici. La o săptămână după eveniment, bărbatul făcea curățenie în subsol, când a observat întâmplător în locul unde găsise cutia, o a doua cutie misterioasă. Nu și-a putut crede ochilor când a văzut că și aceea era plină cu bani. În total, descoperirea celor doi a atins uriașa sumă de 45.000$.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: