Redactia.ro
Home » Știri » Un cuplu de bătrânei a atras atenția într-un autobuz! Gestul făcut de bărbatul în vârstă i-a șocat pe internauți

Un cuplu de bătrânei a atras atenția într-un autobuz! Gestul făcut de bărbatul în vârstă i-a șocat pe internauți

Un cuplu de bătrânei a atras atenția într-un autobuz! Gestul făcut de bărbatul în vârstă i-a șocat pe internauți

Un cuplu de bătrânei a atras atenția mai multor oameni după ce s-au ținut îmbrățișați într-un mijloc de transport. Internauții au fost șocați că mai există iubire adevărată asemenea gesturi!

Un cuplu de bătrânei a atras atenția într-un autobuz! Gestul făcut de bărbatul în vârstă i-a șocat pe internauți

O poză apărută în mediul online i-a șocat pe internauți! Un cuplu de bătrânei din Bacău au devenit viral după ce bărbatul a recurs la un gest impresionant. Oamenii au fost uimiți că mai există astfel de cupluri și în zilele acestea și că iubirea încă își mai face loc printre cei care își doresc cu adevărat să o primească.

În timpul unei călătorii cu mijlocul de transport din oraș, unu cuplu trecut deja de a doua tinerețe împărtășeau momente tandre. La un moment dat, bărbatul și-a luat mâna și a pus-o după umerii celei pe care o avea alături, probabil femeia pe care a ales-o pentru totdeauna în viața lui.

Gestul bărbatului nu a trecut neobservat, astfel că un alt cetățean a făcut o fotografie care va rămâne pe veci în istoricul online-ului românesc.

Internauții au reacționat imediat la postarea de pe internet, iar dacă la început au făcut glume pe seama că autobuzul e prea curat și prea modern ca să fie din Bacău, pe parcurs au prins ideea pe care a transmis-o fotografia și au lăsat comentarii foarte frumoase.

”Câtă eleganță la bunici noștri!”/ ”De mână văd doi bătrânei, oare om ajunge ca ei. Simpt că tot la fel ne vom iubi până în ultima zi. Doar împreună am reușit să fim cuplul cel ami fericit. E perfect tot ce trăim, noi doi nu ne plictisim”, sunt doar câteva din comentariile lăsate de internauți.

Cum au fost surprinși doi soți bătrâni, într-un supermarket

O sesiune de shopping este pentru mulți dintre noi un prilej de relaxare. De cele mai multe ori, facem cumpărături și când nu avem de ce. Iar alimentele în plus sfârșesc la gunoi, în cele mai multe cazuri. Facem asta fără regret, fără să realizăm risipa, fără să ne gândim la câți duc lipsa acelor produse care nu ne mai sunt de folos.

Acest lucru pare că l-a realizat și o tânără care a surprins doi soți într-un supermarket. Povestea lor a impresionat-o până la lacrimi pe fată, care s-a oferit să le dea o mână de ajutor celor doi fără să stea nicio clipă pe gânduri.

Imaginea sfâșietoare a făcut-o pe tănără să le povestească prietenilor de pe Internet întâlnirea cu cei doi soți în vârstă, care cărau prin supermarket un coșul de cumpărături mai mult gol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: