Redactia.ro
Home » Sport » Un dinamovist, probleme cu legea! Dănciulescu ar fi fost prins băut la volan

Un dinamovist, probleme cu legea! Dănciulescu ar fi fost prins băut la volan

Ionel Danciulescu, baut la volan

Ionel Dănciulescu ar fi comis-o săptămâna trecută. Joi, fostul fotbalist ar fi fost prins băut la volan, iar acum s-a ales cu dosar penal. Dănciulescu spune că nimic nu este adevărat.

Totul s-ar fi petrecut săptămâna trecută. Directorul sportiv al clubului Dinamo ar fi fost oprit în trafic pe bulevardul Magheru din București. Acesta s-a opus inițial testării așa că a fost dus la Institutului Național de Medicină Legală. I s-au luat probe de sânge și polițiștii au aflat că avea o alcoolemie de 0.79 mg/l. Potrivit gandul.ro, surse din poliție susțin că oficialul clubului din Ștefan cel Mare s-a ales cu dosar penal. Ionel Dănciulescu, în vârstă de 43 de ani susține că nu este adevărat.

Dănciulescu a mai avut probleme și în trecut

În anul 2002, Ionel Dănciulescu a avut parte de un eveniment neplăcut. A căzut cu mașina în Dâmbovița, dar a scăpat nevătămat. S-a întâmplat după un meci cu Farul Constanța, care nu a fost lipsit de incidente. Dănciulescu a fost înjurat de suporteri 90 de minute, fapt care l-a înfuriat.

Ce spune Dănciulescu despre magazioneru bolnav

Dinmao a ratat primul meci după reluarea Ligii I. Magazioneru echipei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, meciul Dinamo – Chindia Târgoviște a fost amânat. De asemenea câinii nu vor juca în această săptămână nici cu Hermannstadt. Ionel Dănciulescu a vorbit cu magazionerul. Acesta se simte bine fiind asimptomatic.
„Magazionerul se simte bine, nici el nu-și dă seama cum s-a întâmplat. Interesant e că niciun membru al familiei lui nu este infectat deocamdată, dar asta vom putem vedea sigur după o perioadă de timp. Oricum, ce s-a întâmplat e și vina noastră, înseamnă că lucrurile nu au fost organizate cum trebuie,” a mai spus Ionel Dănciulescu.
Fotbalistii de la Dinamo sunt in izolare și vor efectua alte teste pentru COVID 19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: