Redactia.ro
Home » Știri » Un elev de 13 ani a murit la școală după ce a căzut zece metri în gol

Un elev de 13 ani a murit la școală după ce a căzut zece metri în gol

Un elev de 13 ani a murit la școală după ce a căzut în gol zece metri

Un băiat de 13 ani a murit după ce a căzut zece metri în gol la o școală gimnazială din Bistrița Năsăud. Timp de o săptămână, băiatul a stat în comă și, din nefericire, acesta a murit.

Un elev de 13 ani a murit la școală după ce a căzut zece metri în gol

Timp de o săptămână, un copil de 13 ani a stat în comă după ce a căzut de la zece metri înălțime la o școală gimnazială din Bistrița Năsăud. Din păcate, la o săptămână de la incident, micuțul a murit. Moartea lui Andrei Coți trage un semnal de alarmă cu privire la un obicei pe care mulți elevi îl au.

Andrei era elevă în clasa a V-a la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud, când a mers să se dea pe balustrada din școală ca pe tobogan, moment în care, a alunecat foarte tare într-o parte și nu s-a mai putut ține de balustradă, s-a dezechilibrat și a căzut zece metri în gol.

În stare gravă timp de o săptămână

Andrei, în vârstă de 13 ani a fost în stare gravă timp de o săptămână, acesta fiind ținut în viață cu ajutorul aparatelor. Băiatul a mai învind o dată moartea, acesta fiind operat în urmă cu câțiva ani pe inimă. Băiatul de 13 ani era intituționalizat la un centru de plasament din Bistrița Năsăud.

Părinții băiatului au fost anunțați de moartea lui, dar centrul de plasament a anunțat că se va ocupa de priveghi și înmormântare. Autoritățile care cercetează moartea micuțului, vor schimba încadrarea juridică având în vedere că băiatul nu mai trăiește, în omor din culpă.

Citeste si:Elevii unei școli din Bacau au primit lapte expirat. Cum a comentat DSP

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: