Redactia.ro
Home » Sport » Un fost fotbalist, arestat pentru trafic de droguri

Un fost fotbalist, arestat pentru trafic de droguri

trafic de droguri, Mustafa Kucukovic, Mustafa Kucukovic droguri, Bundesliga

Mustafa Kucukovic (34 de ani), fost jucător în Bundesliga a fost arestat pentru trafic de droguri. Potrivit poliției ar fi vândut sute de kilograme de droguri în 2020.

Fostul atacant și complicele său au fost reținuți de poliția germană după ce au reușit să vândă peste 300 de kilograme de narcotice. 230 de kilograme de marijuana și 50 de kilograme de cocaină și 30 de kilograme de hașiș. Oamenii legii ar fi aflat despre afacerile lui Mustafa Kucukovic în urmă cu câteva luni, dar abia acum au acționat. Aceștia au găsit într-un apartament din Hamburg peste 20.000 de mii de euro, zeci de cartel SIM și mai multe telefoane. Fostul jucător și prietenul său foloseau un sistem de mesagerie criptat, dar polițiștii au reușit să găsească conversații cu sute de persoane care îi încriminează pe cei doi. Foloseau o platformă numită EncroChat, pe care peste 60.000 de oameni discutau despre droguri. Kucukovic este prima celebritate arestată în acest caz, dar se pare ar putea apărea și alte nume.
Mustafa Kucukovic și complicele său riscă ani grei de închisoare.

Cine este Mustafa Kucukovic

Atacantul a început fotbalul la Schalke 04, iar între 2004 și 2007 a fost sub contract cu fosta campioană din Bundesliga, Hamburger SV. Atacantul a marcat pentru Hamburger SV un gol în 19 meciuri. În 2007, Kucukovic ajungea la 1860 Munchen. După un an a părăsit Germania și a jucat la mai multe cluburi din Europa. La Grenoble (Franța) a jucat doar 5 meciuri în două sezoane.
SönderjyskE (Danemarca) și Olympiakos Nicosia (Cipru). A revenit în Germania, iar în 2017 și-a anunțat retragerea din activitate. În acel moment juca la o formație de amatori Hamm United FC. Mustafa Kucukovic a jucat și pentru naționala Germaniei U21. În toată cariera sa a adunat 216 meciuri la nivel profesionist, în care a reușit să înscrie 47 de goluri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: