Redactia.ro
Home » Sport » Un fost fotbalist glumește pe seama lui Ronaldo

Un fost fotbalist glumește pe seama lui Ronaldo

Patrice Evra, Patrice Evra gluma, Cristiano Ronaldo

Fostul fotbalist, Patrice Evra a glumit pe seama fostului său coechipier, Cristiano Ronaldo. Postarea lui Evra a devenit rapid virală.

În 2019, Patrice Evra a decis să se retragă și de atunci s-a concentrat să-și crească numărul de urmăritori pe rețelele de socializare. În timp a reușit ca fiecare postare pe care o face să adune mii de aprecieri. Fostul fotbalist francez a postat o fotografie în care îl imită pe fostul său coleg Ronaldo. S-a pozat fără tricou pentru a i se vedea bustul, sprijinit de o cadă.

Postarea care a devenit virală

În dreptul fotografiei Evra a explicat ceea ce a vrut să facă.

„Fără alcool, fără tutun și mâncare sănătoasă! După poți poza așa cum o face Cristiano înainte să facă o baie caldă. Sper să nu te apuce gelozia frate, voiam doar să împărtășesc asta”, a scris fostul fotbalist francez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Patrice Evra (@patrice.evra)


Evra s-a retras în 2019, la vârsta de 38 de ani. Fostul fundaș stânga nu își mai găsise echipă din mai 2018, când a jucat ultima dată pentru West Ham.
Acesta a început să joace fotbal în 1992, la CO Les Ulis. Au urmat CSF Bretigny și PSG, iar în 1998 a trecut la seniori, și a jucat la Marsala. Au urmat echipe de top precum Monza, Nice, Monaco, Manchester United, Juventus, Marseille și West Ham United. În 2006 a avut cea mai mare cotă de piață din carieră. Atunci a fost transferat de la Monaco la Manchester United pentru 8 milioane de euro. În total a câștigat 21 de trofee.
Fotbalistul de origine senegaleză a a adunat 81 de selecții pentru naționala Franței din 2004 până în 2016. Atunci, francezul anunța că vrea să devină antrenor.

„Am început în 2013 cursurile de formare pentru licența de antrenor UEFA B . Acum vreau să termin și să îmi iau licența UEFA A. Sir Alex Ferguson a pronosticat că doi dintre elevii din epoca sa vor deveni antrenori de înalt nivel: Ryan Giggs și Patrice Evra”, a declara Evra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: