Redactia.ro
Home » Știri » Un fotbalist de la AC Milan, amenințat cu pistolul! Scene incredibile!

Un fotbalist de la AC Milan, amenințat cu pistolul! Scene incredibile!

Samu Castillejo, fotbalisti, hoti

Samu Castillejo a fost jefuit în plină stradă în centrul orașului. Se afla în mașină când doi hoți i-au pus pistolul la cap.

Fotbalistul a povestit pe contul său de socializare ce i s-a întâmplat. Jucătorul celor de la AC Milan a fost de-a dreptul șocat și a trecut cu greu peste incident. Hoții i-au pus pistolul la tâmplă și i-au furat ceasul de la mână.

„Ce se întâmplă la Milano, e totul în regulă? Am fost atacat de doi băiețași care mi-au pus pistolul la tâmplă!” a fost mesajul fotbalistului spaniol.

Samu Castillejo a mers apoi la poliție pentru a reclama furtul, dar deocamdată poliția nu a identificat suspecții.
Jucătorul spaniol a ajuns la AC Milan, în 2018. Italienii au plătit celor de la Villarreal 25 de milioane de euro. Castillejo a marcat 5 goluri și a jucat 57 de meciuri în tricoul celor de la AC Milan.

Mai mulți fotbaliști au fost victimele hoților

În ultima perioadă tot mai mulți fotbaliști au trecut prin incidente de acest gen. Denis Suarez, Alvaro Morata, Nelson Semedo, Raphael Varane, Jan Vertonghen, Ashley Cole sau Wayne Rooney sunt printre cei care au fost “călcați” de hoți. În majoritatea cazurilor infractorii au pătruns în locuințe în timp ce fotbaliștii erau pe terenul de fotbal. Ultimul a fost jucătorul celor de la Tottenham, Dele Alli. Acesta a trecut prin momente cumplite. În momentul jafului se afla în casă cu iubita sa și alți prieteni. Fotbalistul a fost amenințat cu un cuțit și bătut.

Hugo Lloris, măsuri împotriva hoților

Portarul lui Tottenham, Hugo Lloris și-a luat toate măsurile de precauție pentru ca familia sa să fie în siguranță. Fotbalistul a plătit aproape 20.000 de euro pentru un câine special de pază. Este vorba despre un ciobănesc belgian, care a fost special antrenat și dresat pentru protecție personală. Patrupedul a “lucrat” în poliție și armată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: