Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un fotograf a reușit să distrugă o căsnicie! Ce moment a imortalizat acesta în ziua nunții! Mireasa a cerut imediat divorțul

Un fotograf a reușit să distrugă o căsnicie! Ce moment a imortalizat acesta în ziua nunții! Mireasa a cerut imediat divorțul

GALERIE FOTO (2) Un fotograf a reușit să distrugă o căsnicie! Ce moment a imortalizat acesta în ziua nunții! Mireasa a cerut imediat divorțul

O tânără a trăit șocul vieții ei imediat după nuntă! Se pare că fotograful a surprins un moment inedit, care i-a schimbat imediat percepția miresei. 

Un fotograf a reușit să distrugă o căsnicie

O fotografie de nuntă a devenit virală și care circulă pe rețelele sociale, după ce a reușit să distrugă o căsnicie abia oficializată. Îmaginea îl surprinde pe mire într-o ipostază total nepotrivită.

Se pare că, în timpul ceremoniei, mirele a făcut un gest neortodox în fața altarului, iar acesta a fost surprins de fotograful angajat să obțină amintiri de la eveniment, de care toți să se bucure mai târziu. Se pare că fotograful a reușit să obțină o amintire, însă aceasta nu a fost nicidecum una plăcută pentru mireasă, care imediat cum a primit fotografiile de la nuntă a cerut divorțul de bărbatul pe care îl credea partenerul său de viață.

Un fotograf a reușit să distrugă o căsnicie! Ce moment a imortalizat acesta în ziua nunții! Mireasa a cerut imediat divorțul

Cel care trebuia să-i fie fidel toată viața, a călcat strâmb chiar în momentul căsătoriei, punându-și mâna pe posteriorul domnișoarei de onoare. Dacă bărbatul a făcut asemenea gest în astfel de momente, e clar că nu s-ar fi oprit aici și ar fi continuat și pe durata căsniciei.

Înainte de nuntă, mirele a aflat că este înșelat. A folosit o metodă inedită pentru a se răzbuna

Povestea a doi miri a devenit virală, după ce bărbatul a aflat cu puțin timp înainte să se căsătorească că iubita sa l-a înșelat. Acesta a folosit o metodă inedită pentru a se răzbuna pe iubita sa.

Fără să-i spună ceva sau să-i adreseze vreun reproș, mirele a continuat nunta. Ajunși la restaurant, după ce și-au unit destinele, bărbatul avea să strice bucuria tuturor invitaților. Felurile de mâncare circulau în mod normal, lumea se distra, până când mirele a propus un joc. Acesta a rugat pe toată lumea să ridice farfuriile din care mâncau și să vadă dacă au lipit un semn roșu pe spatele farfuriilor.

Cei care găseau acest semn erau îndemnați să se ridice în picioare. Crezând că este un joc distractiv, opt bărbați s-au ridicat în picioare complet amuzați. Deși toată lumea era de părere că va urma o pedeapsă sau o recompensă, mirele a luat microfonul și a făcut un anunț șocant.

Acesta a arătat cu degetul fiecare bărbat menționând că toți cei opt au întreținut relații intime cu soția sa, în timp ce erau împreună. Evident, lumea a rămas absolut șocantă de această veste. Bărbații complet rușinați, au părăsit imediat evenimentul, în timp ce mirele și-a anunțat mireasa că va anula căsătoria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: