Redactia.ro
Home » TV » Un îndrăgit actor britanic a murit la 72 de ani. Fanii sunt devastați

Un îndrăgit actor britanic a murit la 72 de ani. Fanii sunt devastați

BEN CROSS

Actorul britanic Ben Cross a murit în mod neașteptat la vârsta de 72 de ani în Viena. Rolul din filmul Chariots of Fire este cel care ia adus faina. Vestea că actorul a murit marți a fost surpinzătoare pentru fanii care îi așteptau în continuare noile roluri

Cum a murit Ben Cross

Publicația The Guardian a fost cea care a dezvăluit moartea regretatului actor. Agentul său a declarant că Ben a murit brusc după o scurtă suferință. Cei doi copii, Theo și Lauren au fost devastați la aflarea veștii. Fiica sa a postat un mesaj pe facebook în care își exprimă suferința.

„Era bolnav de o vreme, dar boala lui s-a agravat brusc în ultima săptămână”, a adăugat ea.

Viața lui Ben Cross

Actorul s-a născut la Londra iar și a urmat cursurile Royal Academy of Dramatic Arts (Rada). Debutul în cinematografie l-a avut cu filmul de război “A Bridge Too Far” în anul 1977. Alături de el au jucat în respectiva peliculă și Sean Connery şi Michael Caine.

În același an a devenit membru al Royal Shakespeare Company, înainte de a deveni cunoscut pentru rolul Billy Flynn din versiunea din 1978 a spectacolului „Chicago”.

În filmul „Chariots of Fire”, Ben a avut rolul unui atlet evreu englez, Harold Abrahams, care se confruntă cu antisemitismul în drumul său către aurul olimpic în 1924. Filmul, rămas în memoria publicului pentru celebra melodie semnată de Vangelis, a câştigat patru Oscaruri, inclusiv cel pentru cel mai bun film, însă Ben Cross nu a fost nominalizat.

Actorul a fost foarte active și în ultima perioadă. Încheiase recent filmările pentru pentru filmul horror „The Devil’s Light”. Ben va putea fi văzut și anul aceste în rolul principal din drama romantică „Last Letter From Your Lover”. Pelicula  urmează să fie lansată, iar fanii îl mai pot vedea pe iubitul actor în continuare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: