Redactia.ro
Home » Știri » Un medic din Arad a transmis un mesaj în contextul protestelor din România. Adrian Wiener îi invită pe români la un exercițiu de imaginație: „Imaginați-vă oprirea campaniei de vaccinare”

Un medic din Arad a transmis un mesaj în contextul protestelor din România. Adrian Wiener îi invită pe români la un exercițiu de imaginație: „Imaginați-vă oprirea campaniei de vaccinare”

GALERIE FOTO (2) Un medic din Arad a transmis un mesaj în contextul protestelor din România

Un medic din Arad a transmis un mesaj în contextul protestelor din România. Adrian Wiener este medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și se declară afectat de protestele inițiate de români. Mai mult, cadrul medical i-a invitat pe oamenii care nu sunt de acord cu noile restricții la un exercițiu de imaginație care le va oferi o nouă perspectivă.

Un medic din Arad a transmis un mesaj în contextul protestelor din România. Adrian Wiener îi invită pe români la un exercițiu de imaginație: „Imaginați-vă oprirea campaniei de vaccinare”

Un medic din Arad a transmis un mesaj în contextul protestelor din România. De cinci zile, românii din toate orașele din țară protestează împotriva lui Raed Arafat dar și împotriva restricțiilor emise de autorități în ultimele zile din cauza numărului mare de cazuri de infectare. Protestatarii au anunțat că nu se vor opri dacă nu se vor lua măsurile cerute de ei. În urma acestor manifestări, Adrian Wiener medicul de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. a transmis un mesaj șocant pe Facebook. Acesta subliniează că înțelege frustrările românilor din această perioadă, dar restricțiile și măsurile sunt doar pentru protecția celor din jur a majorității.

Astfel, el a lansat o invitație la un exercițiu de imaginație care le va schimba percepția oamenilor. „Sigur că există frustrare, oboseală, saturație, neliniște; valori individuale sau colective pe care unii dintre noi le simt abandonate; dificultăți în a regăsi firescul vieții sau în a accepta libertăți îngrădite. Există reguli și limitări; da, pentru protecția celorlalți, a majorității.(…)Există și personal medical dedicat care este angajat într-o continuă luptă pentru viață de mai mult de 1 an; când sub geamul unui spital se scandează “Asasinii! Asasinii!”, personalul medical resimte demersul ca pe o umilință fără margini”, a spus medicul.

În continuare, Adrian Weiner a spus că pericolul adevărat este „capitalizarea politică” și îndemnul la nesupunere civică îndemnându-i pe români să închidă ochii și să își imagineze o nouă perspectivă. „Închideți ochii preț de un minut și imaginați-vă o Românie guvernată de AUR timp de 1 an. NU, timp de 6 luni. 6 luni cât pentru 2 generații.(…)Imaginați-vă oprirea campaniei de vaccinare, eliberarea totală de “botnițe” și lupta pentru supraviețuire, ad litteram.Faceți acest exercițiu de imaginație nu preț de 1 minut; doar 30 de secunde”, spune dr. Adrian Wiener pe Facebook.

Protestele au pus stăpânire pe întreaga Românie!

Timp de cinci zile, oamenii din toate colțurile țării au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva noilor restricții impuse de autorități, dar și pentru a cere demiterea lui Raed Arafat. În aceste momente, în Capitală, sute de bucureșteni au plecat în marș către Piața Victoriei, acolo unde se vor întâlni cu alți protestatari. Oamenii legii au intervenit pentru a ține sub control situația, dar nu reușesc să-i oprească pe oameni să renunțe la protest. Mai mult, aceștia au anunțat că nu se vor opri până când președintele Klaus Iohannis nu le va asculta cererile. Singurul cuvânt care se aude este „Libertate” și participanții îi cheamă pe toți cei care sunt de acord cu ei să iasă în stradă.

Protest in Capitala
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: