Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un mire a fost nevoit să rezolve un test simplu de matematică înainte de a se căsători. Din păcate, mireasa a refuzat să se mai mărite cu el

Un mire a fost nevoit să rezolve un test simplu de matematică înainte de a se căsători. Din păcate, mireasa a refuzat să se mai mărite cu el

GALERIE FOTO (2) Un mire a fost nevoit să rezolve un test simplu de matematică înainte de a se căsători

Un mire a fost nevoit să rezolve un test simplu de matematică înainte de a se căsători. O mireasă din India a decis să nu se mai căsătorească cu iubitul său după ce acesta nu a răspuns corect la întrebarea simplă pe care i-a pus-o înainte de a iniția ceremonia de căsătorie.

Un mire a fost nevoit să rezolve un test simplu de matematică înainte de a se căsători. Din păcate, mireasa a refuzat să se mai mărite cu el

Un mire a fost nevoit să rezolve un test simplu de matematică înainte de a se căsători. De obicei, cuplurile se pun la încercare pe parcursul relației înainte de a lua decizia finală, adică aceea de a se căsători. Ei bine, se pare că o mireasă din India a ales să-i dea lovitura iubitului ei, chiar în ziua nunții. Îndrăgostiți până peste cap, doi tineri din India au decis să facă pasul cel mare și să-și întemeieze o familie. Dar, înainte de a spune cele două cuvinte în fața oficialilor, mireasa a decis să-și testeze logodnicul chiar în fața altarului. Tânăra i-a spus iubitului ei că dacă răspunde corect la întrebarea simplă, se va mărita cu el, în caz contrar, îl va părăsi.

Ei bine, sigur pe sine că va trece testul pregătit de iubita sa, mirele a fost surprins când a auzit întrebarea. Mireasa i-a șocat pe toți invitații cu testul său, care a fost ciudat, dar logic. Fata nu era sigură dacă viitorul ei soț este suficient de deștept, așa că l-a întrebat cât face 15 plus 6. Atunci, mirele i-a dat un răspuns neașteptat. Tânărul a spus că răspunsul este „17”, iar această greșeală l-a costat scump.

Mireasa l-a părăsit în fața altarului sub privirele șocante ale invitaților. ,,Familia mirelui nu ne-a informat corect cu privire la educația pe care el primit-o. chiar și un elev de clasa I putea răspunde la întrebarea asta.”, a declarat tatăl miresei. Evenimentul a avut loc în satul Rasoolabad, în apropiere de orașul industrial Kanpur.Familia mirelui a încercat să o convingă pe tânără să continue cu nunta, dar ea nici nu a vrut să audă, susținând că mirele i-a mințit întreaga familie referitor la educația sa. Ulterior, ambele familii au fost nevoite să returneze toate cadourile.  Majoritatea căsătoriilor din India sunt aranjae de către familiile mirelui și a miresei, iar onoarea este foarte importantă pentru toți membrii.

Un cuplu din India s-au căsătorit în combinezoane

În timp ce pentru unele cupluri contează mai mult educația partenerului, doi îndrăgostiți au acceptat să se căsătorească în combinezoane. Doi tinerei din India au decis să nu îmbrace hainele indiene tradiționale de nuntă și să se îmbrace în combinezoane de protecție.

Ceremonia celor doi a avut loc în curtea centrului de carantină COVID19 din Baran, în vestul statului Rajasthan. Sub un baldachin roșu aprins și în fața focului, cei doi tineri au schimbat ghirlandele îmbrăcați în celebrele costume de protecție albastre. Mireasa a fost internată în centru, unde pacienții sunt ținuți sub supraveghere, după ce ea și alți membri ai familiei sale au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. „Ne-am consultat cu familiile și au fost de acord să se căsătorească în centrul de carantină fără ritualuri elaborate„, a spus un oficial din Rajasthan.

Tineri casatoriti in combinezoane
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: