Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un nou bebeluș la Casa Regală! A devenit mamă pentru a treia oară

Un nou bebeluș la Casa Regală! A devenit mamă pentru a treia oară

Printul Suediei si Sofia

Veste mare de la Casa Regală a Suediei. S-a născut un nou bebeluș regal. Prințul Carl Philip și prințesa Sofia a Suediei au devenit părinți pentru cea de a treia oară.

Prințesa Sofia și Prințul Carl au deveni părinți

Prințesa Sofia a născut vineri și abia două zile mai târziu a dezvăluit care este numele celui de-al treilea fiu al său. În acea zi, cuplul regal a publicat și primul portret al celui mic.  Proaspeții părinți au specificat și numele complet al fiului lor. Aceștia mai au deja doi băieței, pe prințul Alexander în vârstă de patru ani și pe prințul Gabriel în vârstă de trei ani. Numele copilului este Julian Herbert Folke.

Prințul Julian a devenit oficial un membru al familiei regale odată cu nașterea sa, însă, nu va deține titlul de înălțime regală. Proaspătul născut este al șaptelea în linia de succesiune la tronul Suediei și tatăl său este al patrulea linie la tronul Suediei după prințesa Victoria și nepoții săi.

Atât mama, cât și copilul se simt foarte bine, a mai anunțat Familia Regală din Suedia.

Un nou bebeluș la Casa Regală din Suedia

Prințul Carl Philip și-a exprimat bucuria. „Suntem atât de fericiți și recunoscători să-l bine venim pe al treilea fiu al nostru în sânul familiei”, a declarat Carl Philip. „Eu, Prințesa Sofia și frații lui mai mari am așteptat nerăbdători această zi. Abia așteptăm să cunoaștem acest nou mic membru al familiei.”

Copiii cuplului nu sunt membri ai familiei regale și vor avea vieți „normale”. Vor trăi ca Meghan Markle și Prințul Harry.

„Majestatea Sa Regele a decis modificări la Casa Regală. Scopul acestor schimbări este de a stabili ce membri ai Familiei Regale ar putea fi de așteptat să îndeplinească atribuțiile oficiale care revin șefului statului sau legate de funcția șefului State „, se scria într-o declarație din palat. „Majestatea Sa Regele a decis că copiii Altețelor lor Regale Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, precum și copiii Alteței Sale Regale Principesa Madeleine și Domnul Christopher O’Neill nu vor mai fi membri ai Casei Regale.”

Prințul Filip și Sofia s-au căsătorit în iunie 2015 și în luna aprilie anului 2016 au devenit părinți pentru prima dată. Prințesa Sofia a fost model și vedetă de televiziune înainte de a deveni prințesa Suediei. Cei doi sunt împreună din anul 2010 și s-au cunoscut într-un club de noapte din Stockholm. La scurt timp după aceea ei și-a făcut publică relația și de acolo lucrurile s-au dezvoltat, ei căsătorindu-se și acum fiind părinții a trei copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: