Redactia.ro
Home » Știri » Un nou caz de răpire. Tânără răpită și dusă în Caracal

Un nou caz de răpire. Tânără răpită și dusă în Caracal

Un nou caz de răpire. Tânără răpită și dusă în Caracal

O tânără de 26 de ani a fost răpită de pe strada Corabia, și urcată cu forța într-o mașină și dusă la Caracal. Fratele fetei a sunat la 112, și doi bărbați au fost reținuți în acest caz.

Un nou caz de răpire. Tânără răpită și dusă în Caracal

Un nou caz de răpire șochează publicul. O tânără de 26 de ani a fost luată cu forța de doi bărbați de pe strada C.A. Rosetti .și dusă în. Caracal. Potrivit. IPJ. Olt, fratele victimei a sunat la 112 și a comunicat faptul că sora lui a fost răpită de doi bărbați și urcată într-o mașină argintie. Imediat, autoritățile din Olt, au început căutările, fiind alertate și secțiile din județele învecinate. Ulterior, oamenii legii au descoperit un bărbat de 49 de ani care conducea spre. Caracal mașina descrisă de fratele tinerei. Polițiștii au reușit să salveze fata, iar cei doi bărbați au fost identificați.

Răpită și dusă în municipiul Caracal

Conform autorităților, cei doi bărbați au fost reținuți și duși la sediul poliției. „Din primele cercetări, a reieşit faptul că doi bărbaţi, de 25 de ani, şi, respectiv. 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentanți Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si:Atac terorist în Germania. Mai multe persoane au fost rănite

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini