Redactia.ro
Home » Monden » Un nou inel scump pe degetele Biancăi Drăgușanu. Explicația blondinei: ”Ca să tăiem speculațiile…”

Un nou inel scump pe degetele Biancăi Drăgușanu. Explicația blondinei: ”Ca să tăiem speculațiile…”

Bianca Dragusanu, un nou inel pe deget

Bianca Drăgușanu a atras atenția, în aceste zile, în cadrul unei emisiuni TV, cu un nou inel scump de pe degetele ei. Mulți s-au întrebat dacă l-a primit de la Gabi Bădălău, dar blondina a făcut lumină în acest caz.

Un nou inel scump pe degetele Biancăi Drăgușanu. Explicația blondinei: ”Ca să tăiem speculațiile…”

Bianca Drăgușanu dă curs unor noi zvonuri. A apărut un nou inel valoros pe degetele ei, iar întrebată despre acest lucru, blondina a spus că nu i l-a oferit cineva anume, ci că și l-a cumpărat de una singură. A ținut să menționeze că bijuteria nu este una ieftină și că ar costacam cât două mașini, depinde de care”.

„Cele mici nu costă foarte mult pentru că sunt în montură, dar cel mare costă, cam cât două mașini, depinde de care. Ca să tăiem speculațiile, mi l-am cumpărat singură pentru că mie îmi plac diamantele și diamanetele trag la mine. Cele mai multe bijuterii le primesc, pentru că sunt iubită, sunt respectată”, a dezvăluit fosta asistentă TV la Teo Show.

Bianca Drăgușanu, noi declarații despre Gabi Bădălău

Se mai zvonește, în ultima vreme, că Bianca și Gabi Bădălău au ajuns, iar, într-un punct de despărțire, dar blondina neagă. Își descrie partenerul în cele mai frumoase cuvinte și nu vrea să acorde atenție speculațiilor.

„În viata mea urmeaza doar lucruri frumoase și bune. Iubitul meu îmi îndeplinește toate conditiile mele sufletești, îmi aduce liniște, mă surprinde cu flori dimineața. Noi semănăm din foarte multe puncte de vedere, mâncăm la fel, gândim la fel, simțim la fel. Noi mâncăm la fel și știm ce ne place, nu există să nu fi nimerit ceva. Mi-aș dori și un antrenament cu el, dar el este foarte ocupat. El face triplu cardio față de mine, ne-am cumpărat o bandă acasă și poate să stea pe ea și 40 de minute. Speculații se pot face, eu sunt bine. Nu stiu ce imi rezerva ziua de maine, viitorul. Mi-aș dori ca lucruri sa fie linistite, sa primesc ceea ce ofer, dacă ofer dragoste, să primesc dragoste, dacă ofer respect, să primesc respect”,  a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, scandal cu fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu

Între timp, între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-a iscat un scandal. Cele două femei care l-au cucerit pe Gabi Bădălău își aruncă vorbe dure. După ce artista a spus despre actuala fostului soț că nu are o frumusețe naturală, Bianca a venit cu replică extrem de tăioasă.

”Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei. Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low, cred că are nevoie de ajutor divin și cu siguranță de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs. Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demna, nici mamă. O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei, o femeie adevarată, asa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: