Redactia.ro
Home » Monden » Un nou mesaj venit din partea prințesei Kate a îngrozit lumea întreagă. Ce decizie neașteptată a luat soția prințului William, după ce a aflat de cancer

Un nou mesaj venit din partea prințesei Kate a îngrozit lumea întreagă. Ce decizie neașteptată a luat soția prințului William, după ce a aflat de cancer

GALERIE FOTO (5)

După ce Prințesa Kate a făcut publică lupta ei cu cancerul, atenția lumii s-a îndreptat către cuplul regal, care a transmis că apreciază sprijinul primit, dar solicită și intimitate în aceste momente dificile. Într-o declarație emoționantă, purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington a anunțat că Prințul William și Prințesa Kate vor lua o pauză de la aparițiile publice pentru a se concentra pe tratament și recuperare.

Din păcate pentru familia regală a Marii Britanii, boala incurabilă nu iartă. După ce Regele Charles a fost depistat ca având cancer, acum vestea că și Prințesa de Wales are cancer a șocat o lume întreagă.

Renunță momentan la viața publică

Cu o istorie bogată plină de sprijin și implicare în cauzele umanitare, Prințesa Kate a șocat lumea când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer. Anunțul a fost primit cu un val de compasiune și mesaje de încurajare din partea publicului din Marea Britanie și din întreaga lume. Cu toate acestea, cuplul regal a subliniat importanța intimității și a cerut să fie lăsați să-și trăiască aceste momente în privat.

Mesajul sincer și emoționant postat de Prințesa Kate pe Instagram a fost întâmpinat cu milioane de aprecieri și comentarii de încurajare. Este evident că fanii din întreaga lume își arată sprijinul și își exprimă afecțiunea pentru Kate și William în aceste vremuri dificile. Chiar dacă apreciază tot ceea ce li se întâmplă, astfel de vești necesită intimitate și să fie gândite în sânul familiei.

„Prințul și Prințesa sunt extrem de emoționați de mesajele amabile din partea oamenilor din Marea Britanie, din Commonwealth și din întreaga lume, ca răspuns la mesajul Alteței Sale Regale. Sunt extrem de mișcați de căldura și sprijinul publicului și sunt recunoscători pentru înțelegerea cererii lor de confidențialitate în acest moment.”, a fost mesajul oficial transmis de purtătorul de cuvânt de la Palatul Kensington.

Recuperarea Prințesei, principalul lor scop

Într-o mișcare total neașteptată, Prințul William și Prințesa Kate au decis să se retragă temporar din viața publică pentru a se concentra pe tratamentul și recuperarea Prințesei. Acest gest reflectă preocuparea lor principală pentru sănătatea și bunăstarea familiei lor în fața provocărilor cu care se confruntă. Cu toate că fanii sunt triști de vestea dată de oficiali, cu toții realizează că este cea mai bună decizie pentru moment.

În timp ce copiii celor doi soți, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis își încep vacanța de Paște, este de așteptat ca întreaga familie să se concentreze pe susținerea și îngrijirea reciprocă. Decizia lor de a nu participa la slujba de Paște, un eveniment tradițional pentru familia regală, evidențiază prioritățile din această perioadă dificilă. Cu toate acestea, fac tot posibilul ca cei mici să nu fie afectați de problemele adulților.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: