Redactia.ro
Home » Știri » Un nou scandal LIDL. Clienții acuză că sunt păcăliți de supermarketul nemțesc

Un nou scandal LIDL. Clienții acuză că sunt păcăliți de supermarketul nemțesc

GALERIE FOTO (5)

Un nou scandal LIDL. Clienții acuză că sunt păcăliți de magazinul nemțesc. Mai mulți clienți LIDL au scris pe pagina oficială de Facebook a supermarketului că sunt păcăliți în legătură cu o campanie care ar oferi un cupon gratuit de cumpărături.

Un nou scandal LIDL. Clienții acuză că sunt păcăliți de supermarketul nemțesc

Potrivit capital.ro, mai mulți clienți ai lanțului de supermaketuri LIDL au acuzat că sunt ținta unei campanii false care ar oferi un cupon gratuit de cumpărături.

Reprezentanții Lild au reacționat imediat la aceste acuzații, și le recomandă clienților să nu mai acceseze pagina de Facebook pentru că aceste campanii online sunt abuzive și nu le aparțin.

Publicată de Lidl Romania pe Joi, 5 martie 2020

De asemenea, se păre că mesajele campaniei ar circula pe WhatsApp și conțin un link către un site care vrea să-i păcălească pe oameni că ar fi afiliat Lidl.
Vă oferim un cupon GRATUIT de cumpărături de 750 de lei pentru a sărbători 90 de ani de viață!”, scrie în mesajul care circulă pe aplicație.

Dacă accesați acest link veți fi direcționat către pagina Lidl.ro club.

Alertă alimentară! LIDL roagă clienții să returneze urgent acest produs

LIDL a făcut un anunț privind retragerea produsului Deluxe Paine de smochine cu migdale, 200 g, deoarece conține valori crescute de Ochratoxină A. De asemenea, Reprezentanții magazinului informează clienții să returneze produsul în toate magazinele Lidl, iar aceștia își vor primi banii înapoi, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Concentrația crescută de Ochratoxină A poate cauza boli de rinichi.
Lidl România a reacționat imediat la această veste și s-a asigurat că acest produs nu va mai fi găsit în niciunul din magazinele sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: