Redactia.ro
Home » Stiri Locale » Un polițist din Prahova, autorul unui accident rutier grav

Un polițist din Prahova, autorul unui accident rutier grav

un polițist din prahova

Accident grav pe un drum județean ce leagă localitățile Măgurele și Gornet. Un polițist din Prahova a provocat un incident rutier, care s-a soldat cu patru victime. Care e starea lor?

Un polițist din Prahova, autorul unui accident grav

Pe fondul unei viteze nejustificate, un polițist prahovean, în vârstă de 31 de ani, a provocat un accident rutier. Incidentul a avut loc în această dimineață, pe un drum județean și s-a soldat cu patru victime.

Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Se pare că acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de o autolitară care circula în sens opus, informează observatorulph.ro .

4 victime spitalizate în urma impactului

Accidentul s-a soldat cu 4 persoane rănite, printre care și agentul, care se află într-o stare gravă. Medicii din Prahova iau în calcul transferul său la un spital din Capitală, el având mai mult leziuni, inclusiv cranio-cerebrale. Şoferul vinovat de accident este poliţist în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, fiind încadrat la postul de Poliție din Gornet, județul Prahova. Urmează să se facă și alte cercetări.

Citește și Accident cu 6 victime după o cursă ilegală de mașini, în centrul orașului Târgu-Jiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini